Как да направим есента по-уютна

Тъй като дните вече стават по-кратки и температурите по-ниски, вероятно вече търсиш начини да направиш апартамента (или къщата) си по-уютен. Не сме специалисти по хюга, но знаем няколко чудесни начина за успешното изпълнение на мисията “по-уютен дом“. Ето кои са идеите ни за по-комфортен интериор вкъщи.

Добави свещи

Свещите са предпочитания аксесоар за дома през студените сезони поради ред причини – повдигат настроението, намаляват стреса, подобряват настроението и повишават фокуса ти. Създай невероятна атмосфера с чаени свещи, поставени в красив свещник. Избери ги в тематичен есенен аромат – ще се изненадваш от терапевтичното им действие. Запали няколко и отвори любима книга в дъждовния следобед или пък ги остави да тлеят през нощта за още по-спокоен сън.

Свещи от магазини Pepco и KIK

Свещ от магазин PEPCO, ниво +2

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KiK Bulgaria (@kik.bulgaria) on

Свещ от магазин KiK, ниво -2

Добави възглавници

Част от основите на декорирането за есенната визия на твоя дом са именно възглавниците. Тези, които имаш вече и са с по-светлите цветове, те съветваме да ги замениш с по-есенни и топли нюанси. Ориентирай се към цветове като охра, кафяво и кестеняво.

Ако пък твоят дом е с по-бледи нюанси, спокойно може да заложиш на възглавници в сезонните цветове като оранжев или мъхово зелен. Имай предвид, че различните видове текстури и украшения усилват яркостта на възглавницата.

Възглавници от магазин PEPCO

Възглавници от магазин PEPCO, ниво +2

Добави одеяла

Точно както наслояването на дебели дрехи те дарява с топлина през студените дни навън, така и наслоените одеяла добавят уют и топлина у дома. Свободен си да експериментираш с цветовете и текстурите – ярки нюанси, полар, плюш, кожа и други. Не е задължително възглавниците да подхождат на одеялото.

Одеяло от магазин PEPCO

Одеяло от магазин PEPCO, ниво +2

Добави есенни листа

Навън има такава пъстра картинка, нарисувана по дърветата и земята от пламенните багри на есента. Възползвай се от тази красота и я внеси у дома. Събери малко изсъхнали листа и ги разпилей по рафтовете у дома или сложи няколко в декоративна кошница. Във ваза пък може да поставиш есенни цветя или билки. Бъди сигурна, че бохо стилът, който ще придадеш на дома си, ще впечатли всеки твой гост.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KiK Bulgaria (@kik.bulgaria) on

Декорация от от м-н KiK, ниво -2

Декоративните листа и цветя са вариант, който също подхожда красиво и цветно на есента.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KiK Bulgaria (@kik.bulgaria) on

Декоративни листа от м-н KiK, ниво -2

Добави лампички

С настъпването на студените месеци денят започна да намаля, а нощта – да настъпва по-рано. Определи къде ще ти е нужна повече светлина у дома и създай своя кът за концентрация. Добави малки лампички и озари с приглушена светлина дома си. Използвай LED лампички, които могат да висят по стените или се довери на настолни малки лампи с по-ниска мощност. Ще се влюбиш в сенките, които светлината им ще рисува по стените на дома ти. А за още повече вдъхновение добави и мотивиращи цитати или любими снимки.

LED светещи топки от м-н PEPCO

LED светещи топки от м-н PEPCO, ниво +2

Зареди се с книги

И след като освежиш дома си и го превърнеш в уютното и топло местенце, няма нищо по-удовлетворително от това да се настаниш удобно в любимия си кът и да започнеш ново приключение с книга в ръка. Представяш си го вече, нали? Време само за теб в уютния ти апартамент или къща. Подготви топла напитка, запали ароматните свещи, нагласи възглавниците, завий се с одеялото и отвори новата книга. Ако нямаш такава, заповядай да се заредиш с най-добрите и увлекателни заглавия в книжарница Orange Center на ниво +2.
Малък наръчник по Хю

Малък наръчник по Хюга, книжарница Orange Center на ниво +2

Вече знаеш как да направиш есента още по-приказна у дома. В Мол Марково Тепе ще намериш 2 от най-големите дискаунт магазини в Европа, предлагащи качествени облекла за цялото семейство и продукти за дома. Заповядай на разтоварващ шопинг в магазин Pepco (ниво +2) и магазин KiK (ниво -2) в Мол Марково Тепе. Подготви апартамента или къщата си за по-студените месеци с тематичните им колекции за дома. Намери своите изгодните находки от двата бранда още днес и към тях можеш да добавиш и допълнителни награди. Тази година празнуваме 4 години мола и теб – разбери повече за играта ни тук.