Тренди маникюр за есен 2020

Сякаш беше вчера, когато ти представихме тренди идеи за маникюр през лятото и топ предложенията, които изпълваха с настроение горещите слънчеви дни. С плавен преход навярно се настройваш на следващата сезонна честота, затова сме сигурни, че искаш и маникюра ти да хармонизира с общата есенна нагласа.

За да улесним задачата ти в търсенето на нови тренди идеи, направихме предварително проучване и подбрахме най-добрите предложения. Не се тревожи, ще имаш достатъчно избор, за да откриеш подходящата за теб визия. А мястото, което да посетиш и да видиш как идеята оживява върху ноктите ти, е Nail Bar Plovdiv в Мол Марково Тепе на ниво +2. Освен гарантирано перфектен маникюр, там ще получиш комплимент – чаша ароматно кафе или вино, в зависимост от часа, в който ще те очакват техните професионалисти.

Графичен маникюр

За начало, нека се фокусираме върху правилните форми на геометрията, които според нас, а навярно и според теб, носят вътрешно удовлетворение и хармония, щом ги видиш. Колкото и да обичаме природата и нейното несъвършенство, нищо не радва окото така, както очертанието на равен квадрат, точен правоъгълник, безупречно завършен кръг или отсечена права. Експериментирай с комбинацията от елементи и несъмнено смелостта ти ще бъде възнаградена с чудесен и модерен маникюр като резултат.

Графичен маникюр от Nail Bar Plovdiv

Графичен маникюр от Nail Bar Plovdiv

Смесени мотиви

Защо да се ограничаваш само с една идея, когато имаш няколко любими? Ами недей! Съчетавай смело форми, цветове и орнаменти. Сега е модното време за това. Нека графичният ти маникюр контрастира с няколко нокътя в телесен цвят или пък го използвай за основа. Добави щипка блясък с няколко камъчета и воала – получаваш всичко, което си искала в едно.

Маникюр със смесени мотиви от Nail Bar Plovdiv

Маникюр със смесени мотиви от Nail Bar Plovdiv

Флорални мотиви

Противно на мисленето, че цветя и флорални елементи са типични само при пролетните трендове, не малко известни личности и инфлуенсъри вече се похвалиха в социалните мрежи със своя есенен маникюр на цветчета. Без съмнение слънчевите маргаритки на Хейли Бийбър, които видяхме в Instagram профила ѝ, са ни любими, но ти препоръчваме и красотата на оранжевия цвят и настроението, което носи той.

Флорален маникюр в оранжев цвят от Nail Bar Plovdiv

Флорален маникюр в оранжев цвят от Nail Bar Plovdiv

Нокти с градиент

Това е тенденция, която се запазва от пролетта насам и честно казано смятаме, че ще се превърне в класически целогодишен тренд. С различни варианти в подходящите за сезона цветови гами, това супер предложение може да се превърне в любимо за всеки сезон. Съветът ни тук е разликата в лака на всеки отделен пръст да е до 2-3 тона за плавно преливане и до 4-5 тона за по-голям контраст.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BEAUTY HUT (@_beauty_hut) on

Нокти градиент в бордо

Маникюр с лого

Имаш любим бранд? Channel, Louis Vuitton, Gucci или Dior? Сега вече можеш да го заявиш пред света и чрез.. ноктите си. Тази есен подобен маникюр е истински хит и много от запалените фенове на различни модни брандове вече му се радват, поглеждайки връхчетата на пръстите си. Логото може бъде изрисувано или поставено като лепенка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beauty by Zen (@beauty.by.zen) on

Маникюр с лого на моден бранд Channel

Маникюр с матов лак

Въпреки че всички знаем, че матовият лак изисква поддръжка и след направата му, това определено не бива да те спира да избереш именно този тренд. Съветваме те да търсиш контраст или малки акценти, които да го направят още по-неустоим.

Маникюр със сив матов лак и акцент в златисто от Nail Bar Plovdiv

Маникюр със сив матов лак и акцент в златисто от Nail Bar Plovdiv

Пастелни цветове

Те винаги стоят изискано и можеш да заложиш на тях не само в ежедневието си. Не подбирай единствено тонове, които свързваш с есента. Бъди цветна, пъстра и с настроение през предшестващите зимата месеци. Октомврийското слънце ти дава един от последните шансове за това.

Маникюр с лак в пастелни цветове от Nail Bar Plovdiv

Маникюр с лак в пастелни цветове от Nail Bar Plovdiv

Матaлически цветове

Зад този тренд се крие нотката на предизвикателността. Уверена и дръзка, с металически маникюр винаги ще се открояваш и показваш характер. Златисто, сребристо, розово злато.. каквото и да избереш, визията ти ще бъде запомняща се. За да се постигне технически този резултат, може да се използва както пигмент, така и фолио.

Маникюр в златно от Nail Bar Plovdiv

Маникюр в златно от Nail Bar Plovdiv

Ретро цветове и графики

И естествено, че не можем да избегнем от добре познатото „старо“, защото всъщност знаем, че то често се завръща в ролята на новото модерно. Приветствай всякакви точки, причудливи форми и ярки цветове – като цяло всичко от великото време на Анди Уорхол. Характерна за ретро маникюра е заострената форма на нокътната плочка, но ти препоръчваме да избереш формата, която усещаш като най-подходяща за теб.

Ретро маникюр от Nail Bar Plovdiv

Ретро маникюр от Nail Bar Plovdiv

Контраст – черен или телесен цвят

И двата! Няма значение дали ще си в едната крайност или в другата – и двата случая ще си в крак с есенните тенденции. Или пък пробвай да комбинираш и двете, ако си почитателка на балансирания и умерен вид. Каквото и да избереш, посланието към света ще е, че притежаваш изисканост и шик.Маникюр с черен и телесен цвят от Nail Bar Plovdiv

Маникюр с черен и телесен цвят от Nail Bar Plovdiv

Тази есен предлага страхотни визии за маникюр. Успяхме да ти разкажем за най-модерните сред тях и се надяваме да си харесала няколко от селектираните ни идеи. В случай, че имаш колебания при избора, маникюристите от Nail Bar Plovdiv в Мол Марково тепе на ниво +2 ще ти помогнат с приветливо отношение и професионално мнение. Позволи на есента да заживее върху ноктите ти. Очакваме те!