Дата

Начало:
Край:

Локация

Мол Марково Тепе, пред магазин Andrews, ниво партер

Описание

След ваканцията е време децата да се завърнат отново в класните си стаи. За да помогнем на теб в подготовката за училище и за да дарим по-мотивираща среда за учене на твоето дете у дома, решихме да ви зарадваме със свежа награда – нов кът вкъщи за твоя ученик с бюро, удобен стол и ученически пособия.

Как да участваш в играта?

В периода от 10 до 15 септември пазарувай в обектите на Мол Марково Тепе на минимална стойност от 50 лв. от 1 касова бележка и я представи на нашия инфо деск на ниво партер (до магазин Andrews) от 11:00 до 19:00 часа. С бележката си получаваш правото да изтеглиш талонче с номер, с което да участваш в томболата за обзавеждане за ученическия кът на твоето дете вкъщи. Печелившия ще изтеглим на 16 септември, като ще обявим номера на талончето му във Facebook страницата и в уебсайта на Мол Марково Тепе.

При получаване на талона с уникален код всеки участник трябва да пази своето талонче, тъй като то удостоверява участието му в играта и само с него може да си получи наградата.

Голямото пазаруване за училище в Мол Марково Тепе вече започна. Отметни всичко по списъка с покупки за ученика си. Късметът може да ти се усмихне и да ти спечели обзавеждане за ученическия кът у дома. Успех!


Виж официалните правила на провежданата от Мол Марково Тепе промоционална игра „Пазарувай за твоя ученик и му спечели нов кът за знания“

Виж събитието