Всичко по списък за ученика

Със септември даваме новото начало на учебната година. Удряме бутона за рестарт на 15-ти, когато децата отново се завръщат в класните си стаи. И тъй като познатата рутина ще се промени, за теб и твоето дете е важно да бъдете подготвени изцяло за новото ежедневие.

Знаем, че понякога „годишният ритуал“ за шопинг преди началото на училище и детска градина, може да бъде труден за организация (а и за бюджета) процес. Затова се консултирахме със специалистите от обектите в Мол Марково Тепе и ти съставихме списък с нужните ученически пособия, дрехи и електроника за твоя ученик. Добре дошъл в месеца на специалните предложения за училище.

Съвет: Преди да започнеш с покупките, провери списъка за ученически пособия, подаден от училището.

✓ Дрехи и обувки

✓ Дрехи

Започваме списъка с най-търсените покупки за новия сезон. С настъпването на по-хладните месеци, дрехите и обувките оглавяват всички родителски списъци. Не е тайна, че децата растат бързо – затова септември е чудесното време да прегледаш дрехите на ученика си и да заредиш гардероба му с нови.

В магазин LC Waikiki в Мол Марково Тепе ще намериш свежи предложения за твоя малчуган и ученик – от класическа стилна визия до деним и спортни съчетания. С покупката си имаш възможност да участваш в томболата за 288 награди, а на 19 септември може да присъстваш на онлайн срещата със Слави Панайотов от The Clashers.


Магазин LC Waikiki, ниво партер

Младежкият бранд Terranova радва учениците за новата учебна година с актуални и “cool” визии в колекцията си есен-зима 2020. В магазина им в Мол Марково Тепе ще намериш всички блузи и дънки на -50% за втора бройка.

Магазин Terranova, ниво партер

В магазин Pepco пък ще откриеш цветни и стилни колекции за деца – както за малчуганите (размери 68-98), така и за подрастващите (размери 104-134 и 134-164). Заповядай да разгледаш качествените модели дрехи и аксесоари на ниво +1 в Мол Марково Тепе, а покрай покупките за гардероба на твоя ученик, може да се запасиш и с креативни и свежи допълнения за ученическата стая у дома.

Магазин Pepco, ниво +1

 

✓ Обувки

Един чифт за физическо, един за дъждовните дни, един за зимата. Да, заедно с дрехите, те съветваме да отметнеш и обувките от списъка за покупки за твоя ученик. Колко чифта и какъв вид трябва да бъдат те, зависи от нивото на активност на твоето дете и правилата за облекло в училище, ако са задени такива.

В Мол Марково Тепе в магазин CCC те очаква богато разнообразие от спортни и елегантни обувки. Заповядай с детето си и заедно ще намерите перфектния модел за отличен старт на учебната година.

Магазин CCC, ниво +1

✓ Спортни стоки

Подготви детето си за спортните занятия в училище от главата до петите. В Мол Марково Тепе ще намериш единствения официален магазин на Asics в Пловдив – световният лидер в маратонките за бягане. Разгледай и попитай консултантите им за подходящите модели за твоето дете.

Магазин Acics, ниво +1

Спортният свят на Sport Depot предлага на твоя ученик всичко необходимо за активностите в училище и извън него. Зарадвай го с екип на любимия отбор или маратонки на любимата марка.

 

Магазин Sport Depot, ниво +1

✓ Ученически пособия

Някои училища съставят конкретни списъци за нужните училищни консумативи. Други пък ги предоставят след първия учебен ден. В който и да е от случаите, има определени пособия, без които твоят ученик не може и с които да се подготвиш преди старта на училище. Ако имаш по-голям син или дъщеря, то сигурно вече си “трениран“ в тази дисциплина и си запознат с основните точки в този списък.

✓ Раници

Опциите за избор на раница за детето ти се свеждат до индивидуалните му нужди и личния му вкус. Преди да предприемеш тази стъпка, те съветваме да се консултираш с него. Може да има интерес към даден филм, супергерои, футболен отбор или марка.

Ако имаш първолак, те съветваме да избереш ергономична чанта. Те са подходящи за подрастващия организъм и въпреки тежките учебници в нея, не натоварват гръбчето.

Магазин Комсед, ниво +2

Магазин Estil, ниво +1

Тази година от Orange Center приветстват учениците с кампанията „Отново в час“ и специалните си предложения. Ако закупиш раница от книжарницата им в Мол Марково Тепе на ниво +2, имаш възможността да спечелиш ваучер на стойността на касовата си бележка.

Книжарница Orange Center, ниво +2

✓ Ученически материали

Учениците от средните училища и гимназиите обикновено се нуждаят от повече предмети, свързани с писането или с по-специалните предмети, които изучават (папки, класьори). Началните ученици пък се нуждаят от по-малко организационни пособия и повече продукти, свързани с основни предмети като математика (калкулатор, сметало), изкуство (цветни моливи, боички, четки, блокчета, гланцирани блокчета, ножички, тиксо) и други.

Всички нужни пособия за твоя ученик ще намериш в магазин Комсед и книжарница Orange Center. Двата магазина се намират на ниво +2, което ти позволява удобно да съчетаеш покупките си.

Книжарница Orange Center, ниво +2

Магазин Комсед, ниво +2

✓ Електроника

Тази година все повече се усети нуждата от електроника у дома. За няколко месеца “детската“ вкъщи се преобрази в класна стая за много ученици по света. А лаптопът много бързо трябваше да се превърне в помощник на децата. Но с новата учебна година идва и новото начало за техниката вкъщи. През септември посрещаме новите предложения на Техномаркет за учениците и техните родители.

Магазин Техномаркет, ниво +1

✓ Очила

Вероятно е и тази година част от учебните занятия да включват онлайн обучение. За да предпазиш детето си от вредните лъчи на синята светлина, излъчвани от LED екраните на монитора, можеш да му вземеш очила със специална леща за блокиране на вредните светлини. Заповядай да се консултираш с професионалистите в магазин Grand Optics на ниво партер. С тяхна помощ и с тази на детето ти, ще намерите подходящия модел очила, които да отговарят на неговия комфорт и стил. А до края на месеца може да се възползваш от специалните им предложения за диоптрични очила (рамка и два броя стъкла) или слънчеви очила от кампания „Back to Work and School“.

Магазин Grand Optics, ниво партер

✓ За предпазни мерки

Поради риска от предаване на коронавируса, някои училища ще изискват от учениците да носят маски за лице, докато са в училище, особено когато не могат да поддържат социална дистанция. Ако и в твоя случай е така, трябва да подготвиш детето си с няколко добре прилепнали, удобни маски за по-дълга употреба или еднократни, които да сменя на по-къси периоди. Съветваме по-добре да се насочиш към маски, пришити с двоен слой дишаща материя с регулируеми крепежни елементи около ушите или зад главата.

Не забравяй да заредиш ученика си и с антибактериални гелчета, които да са на спиртна основа.

И тъй като студените месеци наближават, подсили организма на детето с витамини и имуностимуланти, които личният ви лекар е изписал или които ползвате редовно в твоето семейство. Свободно можеш да разгледаш специалните предложения в онлайн брошурата на аптеки Subra за целия септември и да заповядаш да закупиш артикулите на място на ниво партер в Мол Марково Тепе.

Аптека Subra, ниво партер

Септември дойде със специалните оферти в обектите на Мол Марково Тепе. С есента настъпва времето за преоценка на гардероба, освежаване на детската стая и покупки на училищни пособия за предстоящата година. След като вече разполагаш със списъка от свежи предложения от Мол Марково Тепе, шопингът за твоя ученик може вече да започва. Очакваме те!


Не забравяй, че с покупките си в Мол Марково Тепе, направени в дните 10.09-15.09, може да спечелиш обзавеждане за ученическия кът у дома. Виж пълните правила на играта тук.