Релакс терапия с четка и вино в Dali Vino

Има толкова много начини да прекараш вечерта си разпускащо, но ние в Мол Марково Тепе знаем няколко по-приятни. Днес ще ти представим един от тях – артистично забавление, с което да създаваш не само незабравими спомени с любимите хора, но едновременно с това и красиви шедьоври. Като всичко това се случва в приятелска обстановка, докато се наслаждаваш на чаша бутиково вино. Ако все още не си се запознал с арт галерия Dali Vino, то сега е моментът.

Релакс терапия в Dali Vino

Кои са Dali Vino?

Зародилият се в Щатите формат на арт терапия вече е популярен и у нас. Dali Vino предлагат на ентусиастите (начинаещи и напреднали) едно по-различно и приятно “разпускане на парата“. Щастливите творци, които стоят зад арт галерията, са водени именно от тази цел при създаването ѝ – докато релаксираш с чаша бутиково вино в ръка, с помощта на художник ти да разкриваш неподозирани любов и талант към изкуството. На фона на специално селектирана музика, която те настройва на релакс честотите, твоята четка започва да се движи по линиите, без да съзнаваш как след 3 часа ти вече си създал своята ценна творба. Професионализмът на Dali Vino не свършва тук. Освен че майстор художник се грижи за теб и съблюдава твоя прогрес, от арт галерията предоставят и всички необходими материали за създаването на твоя шедьовър.

Релакс терапия в Dali Vino

Да се откъснеш от натовареното ежедневие е трудно, но не и невъзможно. Към момента Dali Vino функционира в двата най-големи града в България – София и Пловдив. В Града под тепетата помещението на галерията се намира в на ниво +2 в Мол Марково Тепе. Всичко, което трябва да направиш, за да посетиш артистично събитие, е да разгледаш цветния календар на Dali Vino, да си избереш картина и да се запишеш от сайта им. Не забравяй, че по-вдъхновяващо и забавно е когато художественото занимание е с твоите приятели или колеги.

Релакс терапия в Dali Vino

За радост на най-малките почитатели на изкуството, миналият ноември Dali Vino стартира и детски групи за рисуване. Тематиките на картини са обвързани с любими приказки и герои. В календара можеш да прегледаш в кои дни има такива занимания и да запишеш твоето дете. Групите са подходящи за деца над 7 години, а малчугани под тази възраст могат да участват с придружител.

Релакс терапия в Dali Vino

Идеалното място за релакс и забавление

Dali Vino посреща всеки свой гост в изискана и творческа атмосфера, предразполагаща ентусиастите на пълен релакс. Следващи мотото Uncork your creativity, творците от Dali Vino изкарват от теб неподозирани креативни заложби с приказната помощ на чаша омайно вино, приятелски съвети и професионални напътствия по време на творческия процес. Уникалното на този тип формат е, че изработваш своя собствена творба, която ти остава за спомен и можеш да окачиш вкъщи и винаги да ти напомня за страхотното изживяване.

Рисуването в Dali Vino ти предлага да освободиш въображението си и да го изразиш върху бялото платно, пренасяйки те в друг по-пъстър свят, в който можеш да останеш насаме с мислите си и да се откъснеш от динамичното си ежедневие. Концепцията е подходяща не само за индивидуална арт терапия и вечерни срещи с приятели, но и при организиране на момински партита, рождени дни, тиймбилдинги и фирмени събития (капацитетът позволява помещаването на максимум 40 души). Вярваме, че забавлението на подобни колективни събития е абсолютно гарантирано, като за това виним не само виното, а и общото позитивно настроение на приятелските групи.

Релакс терапия в Dali Vino

Идеалният подарък за релаксираща арт терапия

Или как да подариш вълшебно пътешествие в света на изкуството. От сайта на Dali Vino можеш да поръчаш т.нар. Creative Gift Card. Това е специален подаръчен ваучер, на който ти определяш стойността, посланието и тематичния дизайн, а когато го получи, получателят сам си избира артистичното събитие от онлайн календара на галерията. Разбира се, винаги можеш да закупиш ваучер и на място от галерията в Мол Марково Тепе. С оригиналната изненада не само подаряваш релаксираща арт терапия, но и даряваш получателя с възможността да открие своето ново амплоа или да доразвие любимото хоби. Емоционално изживяване е за предпочитане пред материалните подаръци от редица хора и винаги е подобаващо оценено.

Релакс терапия в Dali Vino

В арт галерията с бутиков интериор в Мол Марково Тепе няма място за конкуренция, напрежение и стрес. Прекачвайки прага на Dali Vino, влизаш в магичния свят на изкуството. Тематичната музика отпуска душата ти, а специално селектираното вино – сетивата ти. Терапията започва с четка и чаша в ръка. 1, 2, 3…Пред теб е бялото платно, готово да се превърне в твоята изящна творба. Следвай напътствията на художника и своя вътрешен артистичен усет. Резултатът ще бъде повече от изненадващ и пъстроцветен.

От днес можем отново да те посрещнем и да отпразнуваме заедно изкуството в любимата галерия Dali Vino след дългото прекъсване, породено от извънредната ситуация. Разгледай сайта и си запиши час за желаното от теб събитие или поръчай подаръчна карта за специален човек. Актуални новини и снимки от изминали арт събития можеш да разгледаш в официалната Facebook страница на галерията. Очакваме те на ниво +2 в Мол Марково Тепе. До нови по-цветни срещи!