С настъпването на месец май дойде време и за един от най-важните житейски моменти за всеки завършващ млад човек – абитурентският бал. Ако все още не сте избрали своя запомнящ се подарък за вашия абитуриент, от Мол Марково Тепе ви даваме 10 идеи за страхотни абитуриентски подаръци:

Парфюмът е един от най-добрите начини, чрез които човек би могъл да представи себе си, да разкрие своята идентичност и да накара другите да го запомнят.  Огромното разнообразие на аромати в парфюмерия Douglas, както и безупречно обучените продавач-консултанти ще ви помогнат да направите един прекрасен подарък. А за тези от вас, които предпочитат да заложат на професионална козметика, ще кажем единствено – това е правилното място!

Ако търсите подарък по случай завършването на млада дама и сте се изгубили сред многото и различни възможности, магазин Pronta е вашият безпогрешен избор. Тук ще намерите висококачествени италиански чанти и портмонета, красиви и стилни аксесоари в разнообразни цветове и прелестни шалове, подходящи за по-хладните вечери и подхождащи и на най-официалния тоалет.

Нека не забравяме и младите джентълмени, повечето от които ще облекат изискан, церемониален костюм за пръв път в живота си. Допълнете техния елегантен стил с красива папийонка или изящни ръкавели. Посетете магазин Andrews/ и там ще откриете още много идеи за стилни мъжки аксесоари, които биха могли да бъдат търсения от вас перфектен подарък.

Като заговорихме за аксесоари неминуемо ще трябва да обърнем внимание и на вероятно най-класическия сред тях – часовникът. Магазини Juliany и Exess със сигурност ще отговорят на вашите очаквания. Дамски и мъжки часовници от световноизвестни марки ще зарадват вас и всеки абитуриент, на когото решите да направите подарък или по-скоро всеки, на когото „продадете“ часовника, защото така повелява поверието.

Кое прави всяка дама наистина неотразима и допълва перфектно всяка изискана рокля – съвършеното бижу, разбира се. Магазин Ice Jewelry предлага богато разнообразие от златни, сребърни и обсипани със скъпоценни камъни бижута, които ще придадат съвършен блясък в специалната нощ.

Друг тип „бижу“ може да откриете в магазин Estil, където официалните, вечерни чантички са истински шедьовър. Докато сте там не пропускайте да разгледате и колекцията пътни чанти, които са изключително подходящ подарък за всеки абитуриент, който тепърва стартира вълнуващия и изпълнен с пътувания студентски живот.

Ако вашият завършващ е млад и стилен господин, то една класическа или пък по-разчупена и закачлива вратовръзка би била страхотен подарък. Консултантите в магазин Carducci ви очакват и със сигурност няма да ви оставят с празни ръце.

С наближаването на летния сезон един аксесоар ще стане задължителен за всички – слънчевите очила. Grand Optics предлага огромно разнообразие от марки, форми и цветове. Без съмнение там ще откриете един съвършен подарък, който никога няма да е излишен. В случай, обаче, че многообразието от модели по-скоро затруднява вашия избор, един подаръчен ваучер ще разреши дилемата.

След като изберете подходящия подарък, в никакъв случай не пропускайте да прибавите и един красив букет с цветя, тъй като нищо не може да замени красотата и настроението, които цветята внасят във всеки празник. Магазин Florence е винаги зареден, а любезният му персонал е на ваше разположение и с радост ще изработи желаната от вас цветна композиция.

Мол Марково Тепе ви пожелава весел празник и попътен вятър и успехи на випуск 2019.