Andrews/ 2019-06-27T16:03:46+00:00

10:00 – 21:00

089 222 30 30

[email protected]

www.andrews.bg

fb.com/AndrewsFashionStudio

Andrews/

Andrews/ e един от символите на съвременната българска мода. Марката с над 20 години традиция в производството и дизайна се отличава с перфектна визия в духа на времето и услуга от най-висок клас.
Andrews/ предлага пълна гама мъжки облекла и аксесоари за всяка ситуация – от бизнес всекидневието до клубното парти, ваканцията и спорта. Фирмата има повече от двадесет магазина на територията на цялата страна.

Andrews/ облича успелия мъж, който е с широки хоризонти, пътува и постоянно търси новото. Колекциите изразяват динамиката на световните тенденции, като остават верни на изискването за удобство и практичност. С технологии от последно поколение се поддържа световен стандарт в качеството и прецизност на детайлите.

Акцент във философията на фирмата е концепцията TOTAL LOOK, която улеснява избора, гарантира безкопромисна, завършена визия и носи самочувствие на мъжа. С компетентните консултанти на Andrews/ всеки клиент има шанса да изгради индивидуален моден стил и да усети удоволствието от перфектния гардероб.

Бизнесмоделът на Andrews/, базиран на иновации и гъвкавост, на модна креативност и адекватност към изискванията на пазара, превърна марката в лидер на мъжката мода в България.

Andrews/ беше обявена за топбранд на 2012-2013 година в българската класация на глобалната програма Superbrands. Тя действа като независим арбитър в 90 държави и излъчва най-добрите марки на пазара.