Водещи и участници

Дарин Маджаров

Дарин Маджаров

създател на Уча.се

Дата

Начало:
Край:

Локация

Мол Марково Тепе - пред магазин LC Waikiki на ниво партер

Описание

Скъпи приятели на Мол Марково Тепе,

Имаме удоволствието да ви поканим на първото издание на формата „Вдъхновения под тепето“, в който ще ви срещамe с вдъхновяващи български личности от различни сфери на обществения живот. Вярваме, че молът не е просто място за пазаруване, а общностен център, който трябва да предлага стойностни събития, обогатяващи нашите знания и интереси.

Избрахме да посветим първото издание на учениците, защото те са нашето бъдеще, а и има толкова много млади лидери в България, от които всеки ученик може да почерпи вдъхновение.

Ето защо ви каним на 26.09 от 18:00 ч. на „Вдъхновения под тепето: Дарин Маджаров от Уча.се и страстта към една национална кауза“.

Кой не познава Дарин?

Дарин е създател на Уча.се (www.ucha.se) – платформа с видео уроци по всеки предмет от 1-ви до 12-ти клас. Видео уроците следват официалната програма в българските училища и представят уроците на разбираем и интересен език.

Уча.се предлага над 15 000 видео урока и теста, изгледани повече от 46 000 000 пъти.

Дарин Маджаров е награден в класацията на Форбс „30 под 30“ бъдещи лидери на България, както и в „40 до 40“ млади лидери на България на Дарик.

Той учи 5 години в Jacobs University, Бремен в Германия, където завършва бакалавър и магистратура по електроника и компютърни науки. След това започва докторантура в KU Leuven, Белгия в сферата на енергийните пазари и електрически коли. Дарин прекъсва докторантурата си, за да се прибере в България и да сформира екип, с който да доразвият Уча.се и така да подобрят образованието на поколенията деца след нас.

Дарин обича България и винаги е мечтал да работи за родината си и да помага с каквото може. Той твърдо вярва, че България е хубаво място за бизнес с чудесна природа и интересен живот!

Какво ви очаква?

Ще бъде едно яко преживяване, в което Дарин ще разкаже различни истории от своя опит – какво е направил добре и какво е прецаквал здраво. Ще направи няколко интерактивни демонстрации, в които ще си говорим затова какво се случва с мечтите ни. Дали правим достатъчно за тях? Дали другите не правят повече, докато ние се чудим? Ще направим една демонстрация и за това кое е най-важното нещо в началото на един бизнес, на една любовна връзка, на каквото и да е. Ще поговорим много за хейтърите около нас. Какво се е случвало на него и как се е справял с хейта? Какво са му казвали хората, когато е стартирал проекта Уча.се… и какво му казват същите тези хора сега…  Ще поговорим за фокуса в една мечта и как да преследваме това, в което истински вярваме.

И защото обичаме наградите, Дарин ще раздаде яки награди, предоставени от магазините в Мол Марково Тепе, за които ще разберете повече в нашата фейсбук страница.

Ела на 26.09 от 18:00 ч., пред магазин LC Waikiki на ниво партер, и почерпи вдъхновение от един млад и успял човек – Дарин Маджаров от Уча.се.

Виж събитието