Водещи и участници

Боби Шоу

Боби Шоу

илюзионист

Дата

Начало:
Край:

Локация

Мол Марково Тепе - сцената на ниво партер пред магазин LC Waikiki

Описание

Зад ъгъла се задава най-страховитият ден от годината – Хелоуин. Притаяваме дъх за най-магичното събитие. Готов ли си за него? Събери най-креативните си идеи, подготви костюма и грима и още отсега запази датата 31.10!

В нощта на Хелоуин каним всички малки и пораснали деца на вълшебен спектакъл на празничната сцена на Мол Марково Тепе. Известният български илюзионист Боби Шоу ще ти представи магична приказка с изключителна завладяващи фокуси и сценични ефекти. Любимият на децата Боби Шоу ще се превъплъти в ролята на мистериозния граф Дракула. Магичното представление ще въвлече всеки присъстващ, но най-вече малчуганите, които ще бъдат част от самото шоу. Всички приказни феи и принцеси, вещици, вампири или филмови герои няма да останат незабелязани. Най-впечатляващите маскировки ще спечелят за най-добър костюм, сценичен образ и превъплъщение.

Бъди готов да бъдеш истински омагьосан от празника на Хелоуин! Страховитите истории ще приемат облика на забавни фокуси и илюзии, а пакостите ще се превърнат в лакомства.

В нощта на Хелоуин сме ти забъркали шеметна програма, изпълнена с вълшебни трикове, предизвикателства и специални ефекти. Магическите забавления с Боби Шоу ще започнат на 31.10 в 18:30 часа на сцената на ниво партер пред магазин LC Waikiki. Не забравяй да се отбележиш в официалното Facebook събитие.

Очакваме те!

Виж събитието