Дата

Начало:
Край:

Локация

Мол Марково Тепе, пред магазин Andrews, ниво партер

Описание

Това лято може да не е това, което си очаквал…Но знаем как можем да го направим по-приятно за теб и твой близък човек. Мечтаната почивка всъщност е много по-близо, отколкото предполагаш.

Покупките с намаления в обектите на Мол Марково Тепе могат да ти спечелят незабравим СПА уикенд за двама в петзвездния хотел с алпийски стил Arte Spa & Park Велинград.

Как да участваш в играта?

Пазарувай в Мол Марково Тепе в уикендите на месец август (01 и 02.08, 08 и 09.08, 15 и 16.08, 22 и 23.08, 29 и 30.08) на минимална стойност от 50 лв. от максимум 2 касови бележки и ги представи на инфо деск на ниво партер (до магазин Andrews) от 11:00 до 19:00 часа.

След представена касова бележка (или 2 касови бележки), получаваш правото да изтеглиш скреч карта, с която на момента ще разбереш дали си 1 от 5-те щастливеца, които ще се насладят на релакс изживяване сред уникалната природа на СПА столицата на Балканите и архитектурната елегантност на Хотел Arte Spa & Park Велинград.

Как можеш да увеличиш шанса си за мечтаната почивка?

Всеки посетител може да участва неограничен брой пъти в играта, като за всяко отделно участие трябва да изпълни описаните условия по-горе. Всеки, представил касов бон със сума пъти по-висока от 50 лв., ще получи съответния брой допълнителни скреч карти.

Шопингът в Мол Марково Тепе това лято може да те откара на почивка. Избери своите артикули с намаления до -70% и разбери веднага дали ще релаксираш в хотел Arte Spa & Park Велинград.

Очакваме те!

 


 

Виж официалните правила на провежданата от Мол Марково Тепе промоционална игра „Пазарувай с намаления и спечели СПА почивка“

Виж събитието