Дата

Начало:
Край:

Локация

Мол Марково Тепе - ниво +2 пред детски център Capella Play

Описание

По случай идващата пролет в Мол Марково Тепе ще зарадваме най-малките си посетители с две вълнуващи тематични постановки! Заедно с Държавен куклен театър – Пловдив каним теб и твоето дете на 19 и 26 март, за да се насладите на спектаклите „Мързеливата пчеличка“ и „Не си търси белята“. Вход свободен! Очакваме ви пред детски център Capella Play на ниво +2.

Мързеливата пчеличка – 19.03/събота/ от 11:00 часа пред Capella Play

Няма нищо по-хубаво от пролетта! Целият свят се променя. А заедно с него се променят пчеличките и мушичките. Някъде в тревата, скрити в цветята, сгушени в листата, окъпани от росата… тези малки същества решават своите големи проблеми. Бъз-з-з-з-з-з-з-з : )

Не си търси белята – 26.03/събота/ от 11:00 часа пред Capella Play

„Не си търси белята” е история за насекоми.
Малкото паяче Пипо се откъсва от нишката си и преживява много, докато намери приятел – мравката Жоро. Пчелите, Светулките, Бръмбарът, Калинката – бебе, Щурецът Киро и Пеперудата Клара Ви канят да се забавлявате с тях. Ваш водач в света на насекомите ще бъде елфът Игнат.

И двата спектакъла са с продължителност 40 минути. Препоръчителна възраст: от 3 години.


Напомняме ти, че вече може да посещаваш търговския център без зелен сертификат. Повече за мерките, които предприемаме, за да те посрещнем в безопасна и комфортна среда, може да прочетеш тук:  https://markovotepemall.bg/blog/v-tsentara-si-tii-tvoeto-zdrave-2/

Виж събитието