Дата

Начало:
Край:

Локация

Мол Марково Тепе - на отворената тераса на ниво +3

Описание

Отбелязваме месецa на детето с Куклен театър на открито в Мол Марково Тепе. В партньорство с Държавен куклен театър Пловдив, имаме удоволствието да поканим теб и твоя малчуган на 20 и 27 юни на детските спектакли Болен здрав носи и Косе Босе.

И защото в центъра си ти и твоето здраве, изнесохме детските събития на отворената тераса на Мол Марково Тепе на ниво +3, спазвайки всички санитарно-хигиенни норми и мерки за безопасна среда за теб и за твоите любими хора.

Заповядайте на 20 юни от 11:00 часа на детския спектакъл Болен здрав носи

Познатата на малки и големи българска народна приказка носи ценна поука с посланията си. Младите и талантливи актьори на ДКТ Пловдив ще разкажат с интересните си кукли приказката за хитрата Кума Лиса и Кумчо Вълчо. Представлението е с продължителност около 45 минути.

Заповядайте на 27 юни от 11:00 часа на детския спектакъл Косе Босе

Приказката за Кума Лиса, малкото Косе и приветливия Шаро ще оживее на терасата на Мол Марково Тепе, за да усмихне всеки малък и пораснал зрител. Пъстрата сценография и кукловодна игра ще отведе децата в красивия свят на народното творчество. Представлението е с продължителност около 40 минути.

 


 

И двата спектакъла са вход свободен и са подходящи за деца над 3 години.

Присъедини се към Facebook събитието ни, за да следиш пъстрите новини за двете представления.

Очакваме ви!

Виж събитието