Водещи и участници

Иван Кирков

Иван Кирков

стендъп комедиант
Ники Банков

Ники Банков

стендъп комедиант

Кристиян Терзиев

стендъп комедиант

Петър Дончев

стендъп комедиант

Дата

Начало:
Край:

Локация

Мол Марково Тепе - празничната сцена на Мол Марково Тепе пред магазин LC Waikiki

Описание

Тази година посрещаме Деня на будителите в Мол Марково Тепе с широки усмивки на лицата и весело настроение в сърцата! Каним те да отбележим  празника с нашите приятели от Комеди Клуб София. Комедиантите, които ще посрещнем на сцената на Мол Марково Тепе, са веселяците Иван Кирков, Ники Банков, Кристиян Терзиев и Петър Дончев.

Празник без смях не е празник! Затова на тазгодишния 1-ви ноември  поставяме акцент върху забавните и поучителни уроци. Тези, преподадени от близките ни, от преподавателите в училище и  университета или поуките, до които сами сме достигнали.

Връчваме микорофона на Иван, Ники, Кристиян и Петър, за да разкажат за техните будители и за поучителните уроци, които помнят ясно и до днес. Комедиантите от Комеди Клуб София ще ти разкрият интересни моменти и спомени с учителите си, които колкото и строги, все пак са били и справедливи. Да, май пакостите и белите оттогава сега ще изглеждат като комични ситуации. Веселбата ще е на чужд гръб, но ако имаш смелостта, и ти можеш да разкажеш някоя своя забавна, но и поучителна история за свои будител или герой.

Бъди готов да се посмееш от сърце, както и да събереш полезни съвети, които да скриеш в ръкава си! Вярваме, че споделените истории и усмивки, ще те вдъхновят за смели дела.

Заповядай със своите приятели или семейство и нека заедно да се посмеем. Очакваме те на 01.11. от 19:00 часа на празничната сцена на Мол Марково Тепе пред магазин LC Waikiki. Не забравяй да се отбележиш в официалното ни Facebook събитие като присъстващ или заинтересован.

ВХОД СВОБОДЕН! 

➡️ Хумористичното шоу, с по-позитивен прочит на Деня на будителите, е с възрастова граница 16+.

Виж събитието