Дата

Начало:
Край:

Локация

Мол Марково Тепе, ниво партер пред магазин LC Waikiki

Описание

Важно съобщение: Предвид новите противоепидемични мерки, Опаковай щастие няма да се състои на планираните дати 28.11 и 29.11.

Виж повече в официалната ни новина ТУК.

___________________________________________________________

Официално поставихме старта на дните на добрини в Мол Марково Тепе. За нас е удоволствие да те приветстваме да станеш част от съвместната ни кампания със сдружение “Операция: Плюшено Мече“ – Опаковай щастие. Началото бележим на 21-ви и 22-ри ноември, като продължаваме и през уикенда на 28-ми и 29-ти ноември.

Какво е Опаковай щастие

Днес повече от всякога е необходимо да си подаваме ръка и да творим добрини. Ето защо поставяме в центъра доброто и благотворителността. Заедно с нашите приятели от “Операция: Плюшено Мече“ те каним да станеш дарител, като опаковаш щастие за Коледа за дете или младеж, лишени от родителски грижи, в риск, с увреждания и от социално слаби семейства в България или за възрастен с умствени увреждания.

Кои са “Операция: Плюшено Мече”

Сдружение “Операция: Плюшено Мече” ръководи най-мащабната Коледна кампания за сбъдване на детски мечти на деца и младежи, лишени от родителски грижи, в риск, с увреждания и от социално слаби семейства в България, както и възрастни с умствени увреждания. Днес сдружението е в още по-голяма обществена полза, като е раздало над 70 000 нови, персонални подаръци. От 2017-та са стартирали и образователния проект Целогодишната менторска програма “Скритите таланти на България”.

Как да станеш част от Опаковай щастие

Ще откриеш къта на Опаковай щастие на ниво партер пред магазин LC Waikiki в последните два уикенда на ноември (21-22.11 и 28-29.11 от 11:00 до 19:00 часа). Там ще те посрещнат регионалния отговорник на “Операция: Плюшено Мече” и наш представител, които ще те запознаят с каузата ни и с пълния списък с подаръци за нуждаещи се деца и възрастни.

След като се запишеш като дарител, заповядай да намериш артикула в някой от обектите в Мол Марково Тепе и със закупения си подарък се завърни отново в кътчето. Там можеш да опаковаш подаръка собственоръчно (или с помощ от наш представител). За да стане още по-лично твоето добро дело, можеш да напишеш кратко послание към получателя на подаръка. Така освен добрината ти, ти оставяш и мил спомен в нуждаещия се.

Разбира се, ако нямаш възможността да се запишеш като дарител на място, това може да се случи и онлайн през сайта на “Операция: Плюшено Мече“. След като закупиш и опаковаш своята изненада, можеш да я изпратиш сам на посочения адрес в сайта или да я оставиш при другите подаръци в нашия кът в упоменатото по-горе време.

След събирането на подаръците от двата уикенда на кампанията, нашите приятели от “Операция: Плюшено Мече” ще се погрижат да доставят изненадите до всеки нуждаещ се от списъка.

На по-късен етап след края на инициативата, с огромно щастие ще споделим и повече снимки от доставянето на подаръчетата.

 


 

Има толкова начини да подадем ръка към нуждаещ се. Нека направим 2020-та още по-значима с добри и смислени дела. Ние от Мол Марково Тепе виждаме огромния смисъл и нужда от добрини, като тези, които правят от “Операция: Плюшено Мече“. Затова и повярвахме в тяхната кауза и решихме да застанем зад нея. Защото щастието, което даряваме на нуждаещ се, било то под форма на подарък или мила постъпка, ще се превърне и твое щастие. Предай нататък добрината. Очакваме те.

Виж събитието