СИЛАТА НА СЪДБАТА

ОПЕРА В ЧЕТИРИ ДЕЙСТВИЯ

8, 11 и 12 май 2019

 

 ЗВЕЗДИ НА ОПЕРАТА, СРЕД КОИТО АННА НЕТРЕБКО, ЙОНАС КАУФМАН И ЛЮДОВИК ТЕЗИЕ УЧАСТВАТ В ЕПИЧНАТА ОПЕРА НА ВЕРДИ, ПОД РЕЖИСУРАТА НА КРИСТОФ ЛОЙ. ДИРИГЕНТ АНТОНИО ПАПАНО.

 

Ексклузивните прожекции в Кино Арена са на 8 май от 19:00 часа, 11 май от 18:00 часа и на 12 май от 16:00 часа.

Билети вече се продават на касите в кината Арена, както и директно през сайта. Всеки гост на прожекциите от сезона на Кралската опера в Лондон получава комплимент от Кино Арена – малка бутилка вино и шоколадови лакомства за пълно удоволствие от преживяването на класическите шедьоври от сцената на Ковънт Гардън.

Леонора се влюбва в Дон Алваро, но когато баща ѝ се обявява против брака, трагичен инцидент води до драматични последствия, предизвикани от страст и жажда за отмъщение. Анна Нетребко и Йонас Кауфман за звездите в грандиозната постановка на операта на Верди Силата на съдбата (La forza del destino).

В музикално отношение операта изисква максимални усилия от изпълнителите, а историята за неизбежното горчиво отмъщение дава възможност за създаването на изключителен театрален спектакъл. Поставена за първи път в Амстердам, продукцията е пренесена на сцената на Кралската опера в цялото си великолепие. Режисьор е Кристоф Лой, а диригент – Антонио Папано, музикален директор на Кралската опера.

 

МУЗИКА ДЖУЗЕПЕ ВЕРДИ
РЕЖИСЬОР КРИСТОФ ЛОЙ
ДИРИГЕНТ АНТОНИО ПАПАНО
ДОНА ЛЕОНОРА АННА НЕТРЕБКО
ДОН АЛВАРО ЙОНАС КАУФМАН
ДОН КАРЛО ДИ ВАРГАС ЛЮДОВИК ТЕЗИЕ

 

ВРЕМЕТРАЕНЕ : 255 МИНУТИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ДВА АНТРАКТА  ИЗПЪЛНЯВА СЕ НА ИТАЛИАНСКИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

БИЛЕТИ НА КАСИТЕ В КИНАТА АРЕНА И НА WWW.KINOARENA.COM