Мол Марково тепе е подготвил за учениците забавления и игри, с които стартът на новата учебна година да е празник за цялото семейство

Лятото, колкото и дълго и безгрижно да е, все някога свършва. И идва 15 септември – денят, който обединява по неповторим начин радостта от срещата със съучениците, емоциите около първия учебен ден и… грижите и предизвикателствата на всяка нова учебна година.

Преди да е ударил първият училищен звънец обаче, Мол Марково тепе е подготвил за учениците и техните родители забавления и игри, с които стартът на новата учебна година да е празник за цялото семейство! И ваканционното безгрижие да продължи още малко, намалявайки стреса от предстоящите училищни предизвикателства.

И така – да тръгнем „Отново на училище!” с настроение и много подаръци! Подострете моливите и да започваме!

Кампанията „Отново на училище“ стартира на 5 септември с фото играта „Обещания за отличници”. Децата ще имат възможност да се снимат пред фотокът в мола, държейки в ръцете си лист, наподобяващ черна дъска, на който ще записват желанията си за отличници. Идеята е да си пожелаят подарък, който родителите им да купят при добър успех. Децата или родителите им ще качват снимките във Фейсбук страницата на Мол Марково тепе под съответния пост и до 9 септември ще участват в играта за награда. Наградите са 3 ваучера за 50 лева от Комсед и ще бъдат изтеглени на 10 септември сутринта.

На 10 септември започва и играта „Училището подготви и с подарък си тръгни“. В нея може да участва всеки клиент на мола, който в един от дните (10 – 14 септември) е закупил стоки или услуги от търговския център на стойност над 50 лева, доказани с един касов бон. Всеки участник има право да завърти Колелото с изненади и веднага да спечели една от над 1000-та предметни награди: раници, чадъри, термочаши за пътуване, несесери, елегантни държачи за чанта и още, и още. Друго си е новата учебна година да започне с летящ старт! Очакват ви много и атрактивни подаръци!

А на 15 септември стартира приключенската игра „Лов на съкровища“ със списание BBC „Знание“. На влизане в търговския център участващите деца или семейства ще получат карта с въпроси, чиито отговори се намират сред образователните и интригуващи текстовете на разположените на нива партер и +1 информационни табла. Всеки участник, който отговори правилно на всички въпроси в картата, ще получи награда – последния брой на списание BBC Знание. Играта ще продължи и на 16 септември – така всеки ще научи полезни и любопитни факти и ще се забавлява безкрай!

Училището идва, да го посрещнем с усмивки, игри и подаръци в Мол Марково тепе!