Киноклуб детско утро

Новата рубрика „Киноклуб детско утро – анимацията е вълшебство’’ е всяка събота и неделя от 11 часа във всички кина Арена.

Цената само за тази рубрика е специална: двама на кино за 5 лева*.

Рубриката „Киноклуб Детско утро – анимацията е вълшебство’’ се реализира със съдействието и партньорството на фестивала „Златен кукер – София“, благодарение на което са подбрани около 60 минутни специални компилации с анимационни филмчета, подходящи за най-малките, от 3 до 7 годишна възраст.

‘’Киноклуб детско утро – анимацията е вълшебство’’ включва и любими филми за пораснали деца, като „Смърфовете“, „Angry birds“, „Малки титани: в готовност“, „Лего“, „Pokemon: детектив Пикачу“ и още много други.

В специално подбраните анимационни филми от фестивала „Златен кукер – София“ са включени филмчета както на български аниматори, така и на аниматори от цял свят. В една от програмите за най-малките е анимацията „Вълшебното копче“. Художник-аниматор и автор на “Вълшебното копче’’ е Мира Арнаудова. Ето какво сподели тя: „Радвам се, че моят филм, както и много други, които бяха харесани от децата на фестивала „Златен кукер-София“, имат възможност да бъдат видени и от публиката в кината Арена в цялата страна. Моите герои ви поздравяват и ви желаят да сте здрави и весели!“

Рубриката „Киноклуб Детско утро“ продължава до края на месец юни 2021. „Амбициозно и рисково начинание, но са надяваме да успеем и това да бъде само първият сезон. Надяваме се да има и следващи, които да радват малките и порасналите зрители всяка събота и неделя в кината Арена.“ – споделят организаторите.

Следете програмата всяка седмица в сайта на кината Арена www.kinoarena.com и на сайта на “Златния кукер – София“ http://www.animationfest-bg.eu , както и на касите на кината Арена.
Очакваме ви!

  • Цената от 5 лв. е специална и билетът важи за двама зрители без значение дали от нея ще се възползват двама или само един зрител.
  • Цената не включва 3d очила.
  • Няма ограничение във възрастта на зрителите.