Наближава най-слънчевият и жизнерадостен празник – 1 юни! Денят, посветен на децата, които са най-хубавият подарък в живота ни и нашето бъдеще.

Обяснимо, всеки родител започва да мисли кое би зарадвало неговото дете най-силно за празника. Играчките безспорно са първата идея, която ни идва наум – не само защото те никога не стигат, а и защото си струва да видим как заблестяват детските очи.  Което е абсолютно сигурно при  това невероятно разнообразие! Конструктори, кукли, игри и пъзели – в света на магазин Комсед ще намерите всичко, което търсите, че и повече!

Още от малки днешните деца изразяват своите модни предпочитания и  прекарват време пред огледалото, а кой разбира повече от мода от италианците? Доверете се на експертите и посетете магазин Original Marines, които вече повече от 35 години са безспорен лидер в производството на качествени и зашеметяващи детски дрехи.

Всеки хубав тоалет предполага и един добър завършек с красиви и удобни детски обувчици. Погрижете се вашите деца да се чувстват комфортно, за да могат да се веселят на воля! Разгледайте новата детска колекция в магазин ССС и изберете подходящите за вашето дете обувки, с които то смело да върви по пътя на живота.

Ако вкъщи имате малка принцеса, която мечтае да прилича на Елза, Рапунцел или някоя друга Disney героиня, то несъмнено ще ви се наложи да потърсите прелестна рокля. Освен ако нямате фея кръстница, то нашият съвет към вас е да посетите магазин Junona, където вашите очаквания за разумни цени и превъзходни модели ще се срещнат с детския блян за приказна визия.

Несъмнено децата са най-скъпото ни наследство и даваме всичко от себе си, за да виждаме усмивки да греят по лицата им.  Усмивки като след карнавал ще озарят вашите малчугани след посещение на детски магазин Carnival Kids, където изобилието от красиви и ефектни детски дрешки няма край.

Има един подарък, който е подходящ за всеки ден, дори и без повод, книгата – прозорецът към света. Отворете широко този прозорец за вашите деца и създайте у тях интерес към необятните истории, намиращи се между страниците на едно добро литературно произведение. Детски приказки, забавни книжки за по-малките или приключенски романи за по-големите – в книжарници Orange има всичко.

От света на книгите можете да отведете вашето дете в света на киното, защото и тази година кино Арена ще радва малките си посетители с поредица любими детски филми. Станете част от вълнуващите, забавни и щури истории с любимите екранни герои.

В случай че все още не сте посетили първия в България магазин на полския бранд Pepco, то наближаващият 1 юни е моментът да го направите. Цветни и практични детски дрешки, играчки, екип от професионално обучени продавач-консултанти и изключително разумни цени ви очакват на ниво +1 в Мол Марково Тепе.

На същия етаж в мола можете да посетите и магазин Бъни и да изберете прекрасен подарък за вашето дете. Изберете между богатото разнообразие от модерни и атрактивни детски стоки.

Искате да излезете от рамките, искате да подарите на вашето дете емоция или да го зарадвате с щуро  изживяване, подарете му парти в детски център Capella Play. Поканете приятелите му и ги оставете да се забавляват на воля, какво по-хубаво от това!

Повече информация за предстоящото Candy party в детски център Capеlla Play може да намерите ТУК

Мол Марково Тепе пожелава на всички деца и тези, които са съхранили детското в душите си, много смях, забавления и прекрасен празник!