Дата

Начало:
Край:

Локация

Мол Марково Тепе - ниво партер, пред магазин LC Waikiki

Описание

Каним те на едно вълнуващо събитие, което ще те запознае с вдъхновяващи супержени и ще те направи по-уверена в следването на мечтите ти!

Кога: 28 април от 18:30 до 20:00 часа
Къде: ниво партер, пред магазин LC Waikiki
Вход свободен

Този април Фондация Екатерина Каравелова и Мол Марково Тепе обединяват сили, за да отбележат заедно Международния ден на жените в информационните и комуникационни технологии (ИКТ) със специално издание на ТЯ в Пловдив.

ТЯ в… е социално събитие, което се провежда ежемесечно и дава възможност на момичета и жени с различни истории и професии да споделят за своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали, и успехите, които са постигнали. Целта на събитието е да бъде уютно място, където други момичета и жени намират вдъхновение и подкрепяща среда в следването на своите мечти. От 2018 досега Фондация Екатерина Каравелова е провела над 100 събития „ТЯ в…“, в които са участвали над 200 жени в 11 града в България.

ТЯ в Пловдив: Супержените в технологиите и комуникациите

Мол Марково Тепе има удоволствието да бъде домакин на първото събитие „ТЯ в Пловдив“, посветено на жените от ИКТ сектора. Заедно с Фондация Екатерина Каравелова те каним на 28 април в търговския център, където 3 вдъхновяващи дами от сферата на технологиите и комуникациите ще разкажат за своя професионален път. Ще чуем техните истории и ще поговорим за това как да сме по-уверени в следването на нашите стрежеми!

Номинирай жена от ИКТ сферата

А кои ще са дамите, които ще поканим да говорят за техния кариерен път, избираш ти! Номинирай жена, която те вдъхновява и работи в сферата на технологиите и комуникациите в Пловдив.

Номинирай суперженаКраен срок за подаване на номинации: 3 април включително

За кого е подходящо събитието?

Ако ти си момиче или жена, която иска да се развива в сферата на технологиите и комуникациите, или търсиш доза вдъхновение – то това събитие е за теб! Очакваме те!


За Фондация Екатерина Каравелова

Фондация „Екатерина Каравелова“ работи за това да има повече уверени в способностите си жени в България. Научи повече за дейността на фондацията на www.ekfwomen.org. Пиши на [email protected], ако имаш въпроси.

Виж събитието