Дата

Начало:
Край:

Локация

Мол Марково Тепе - пред детски център Capella Play на ниво +2

Описание

Продължаваме да споделяме интересни занимания през декември! Сръчковците на Мол Марково Тепе е приказната и креативна част от събитията на Коледата споделена в Мол Марково Тепе. За най-малките посетители на Мол Марково Тепе организираме детски работилнички, изпълнени с топло настроение и веселба, в два поредни уикенда на декември.

Ела със своя малчуган да споделим заедно вълшебството на Коледа с много творчество и усмивки! Една от помощничките на Дядо Коледа долита от централата в Лапландия специално, за да помогне на малките гости на Мол Марково Тепе с майсторенето на техните подаръчета. С нейната помощ, всяко детенце ще научи лесни и хитри похвати за творене и ще изработи своите лични подаръци за мама и тати, дядо и баба, направени с много любов и старание.

Празничната програма на Сръчковците на Мол Марково Тепе ще се състои в периода 14-15.12 и 21-22.12 в 4 тематични работилнички, стартиращи от 11:30 до 13:30 часа, пред детски център Capella Play на ниво +2:

  • 14 декември: Работилничка за коледни картички
  • 15 декември: Работилничка за оцветяване на коледни играчки
  • 21 декември: Работилничка за декориране на коледни свещи
  • 22 декември: Работилничка за коледна елха от шишарки

Каним теб и твоето малко съкровище на магическо събитие в приказния дух на Коледа! Коледната работилничка на Мол Марково Тепе ще се погрижи за материалите за подаръчетата, а входът е напълно свободен! Очакваме теб и твоя малчуган за едно вълшебно изживяване!

За повече информация, следи новостите във Facebook събитието Сръчковците на Мол Марково Тепе.

Виж събитието