Дата

Начало:
Край:

Локация

Мол Марково Тепе - на нашия инфо деск на ниво партер (до магазин Scandal)

Описание

По време на „Уикенд на детето в Мол Марково Тепе“ сме приготвили на теб и твоя малчуган над 150 изненади, които можеш да спечелиш на момента, както и възможността да участваш за голямата ни награда – Един цял вълнуващ ден в Мол Марково Тепе, включващ:

  • Вкусен следобед в сладкарница Cake Collection за цялото семейство
  • Безплатно кино по избор за цялото семейство
  • Безплатен ден в детски център Capella Play
  • Ваучер от книжарница Orange на стойност 50 лв
  • Ваучер от Sport Depot на стойност 50 лв

Как да участваш в играта?

От 29-ти до 31-ви май пазарувай от обектите на Мол Марково Тепе на стойност 20 лв. Представи касовата си бележка на нашия празничен инфо деск на ниво партер (до магазин Scandal) от 11:00 до 19:00 часа. За своята бележка ще получиш талон за участие за голямата ни награда, както и възможността да изтеглиш и спечелиш на място един от над 150 ваучери и предметни награди за твоето дете, осигурени от нашите обекти – Pepco, Orange Center, Dali Vino, Carnival Kids, Sport Depot и Subway. Победителят за голямата награда ще бъде изтеглен на случаен принцип на 1-ви юни във фейсбук страницата на Мол Марково Тепе. 

Подари на детето си страхотен ден, който да споделите заедно!

Виж официални правила на провежданата от Мол Марково Тепе промоционална игра „Спечели приказен ден за теб и твоето дете в Мол Марково Тепе и още над 150 награди“

Виж събитието