Дата

Начало:
Край:

Локация

Мол Марково Тепе - на нашия инфо деск на ниво партер (до магазин Scandal)

Описание

Добре знаем, че ти и твоите приятелки сте неразделни. Знаем и че времето ви почти никога не ви достига. Вдъхновени от Месеца на жената, ви каним заедно да споделите един цял ден само за вас!

Участвай в играта ни „В центъра си ти…и твоите приятелки“ и спечели вълнуващ ден в Мол Марково Тепе за теб и 3 твои приятелки със специална програма, която включва:

  • Закуска с кафе в Cake Collection
  • Маникюр в Nail Bar Plovdiv
  • Прожекция в Кино Арена
  • Рисуване в арт галерия Dali Vino
  • Вечеря в ресторант Виктория

Не се притеснявай – оставили сме ви и свободно време за шопинг и разходка по магазините!

Как да участваш в играта?

Пазарувай в Мол Марково Тепе на минимална стойност от 30 лв. в някой от дните до 29-ти март, като представиш бележката си в уикендите на месец март (01.03, 07.03, 08.03, 14.03, 15.03, 21.03, 22.03, 28.03 и 29.03), на нашия инфо деск на ниво партер (до магазин Scandal) от 11:00 до 19:00 часа в посочените дни. За своята бележка ще получиш талон за участие в томболата. Ще изтеглим победителката на 30-ти март във Facebook страницата на Мол Марково Тепе, като тя ще избере на коя дата да бъде вълнуващият ден със специална програма – на 26-ти април или на 3-ти май.

В играта могат да участват както жени, така и мъже, но специалната награда получават 4 приятелки.

Месецът на жената е обсипан с пъстри възможности и нови колекции в Мол Марково Тепе. Шопингът този месец може да ти донесе незабравимо изживяване за теб и твоите приятелки. Очакваме те!

Виж официални правила на провежданата от Мол Марково Тепе промоционална игра „В центъра си ти…и твоите приятелки“

Виж събитието