Водещи и участници

шеф Андре Токев

шеф Андре Токев

кулинар
шеф Росен Чакъров

шеф Росен Чакъров

кулинар
шеф Явор Калинин

шеф Явор Калинин

кулинар
шеф Анастас Георгиев

шеф Анастас Георгиев

кулинар

Дата

Начало:
Край:

Локация

Мол Марково Тепе - празничната сцена на ниво партер, пред магазин LC Waikiki

Описание

Мол Марково Тепе празнува със  страхотна шоу програма в 3 дни. Очакват ви  над 300 награди и подаръци, игри, кулинарни демонстрации с топ шеф-готвачи и страхотно закриващо шоу с разбиващ концерт.

Празненствата ще се състоят на 26-ти, 27-ми и 28-ми октомври, като откриването на празничния уикенд ще направи магнетичният  шеф Андре Токев в двудневния панел „Кулинарни шедьоври“. За нас е удоволствие да посрещнем един от най-добрите и известни кулинари в гилдията. Той е основател на Българска Асоциация на професионалните готвачи в България, а кариерата му минава през световноизвестни ресторанти. Андре е готвил за известни личности като Бил Клинтън, Ангела Меркел, Вал Килмър, Джон Кери, Шарън Стоун и много други.

Поканихме именно шеф Андре Токев, защото знаем, че хубавите моменти се отбелязват с вкусни и красиви ястия. Кулинарният майстор ще запретне ръкави на 26-ти октомври от 12:00 часа на празничната сцена на ниво партер, пред магазин LC Waikiki. Той ще представи на посетителите на Мол Марково Тепе своите специалитети и ще сподели интересни истории, а може би и кулинарните си тайни за вкусната храна. Бъдете сред нашата публика и ще имате уникалната възможност да опитате вкусните кулинарни шедьоври, приготвени специално за вас.  Първата от общо четирите части на поредицата „Кулинарни изкушения“, със специален гост шеф Андре Токев, ще завърши в 14:00 часа. Ето и пълната програма на кулинарните демонстрации:

26.10.

  • 12:00-14:00 – „Кулинарни шедьоври“ с шеф Андре Токев
  • 17:00-18:30 – „Кулинарни шедьоври“ с шеф Росен Чакъров

27.10.

  • 12:00-13:30 – Кулинарни шедьоври с шеф Явор Калинин
  • 17:00-18:30 – Кулинарни шедьоври с шеф Анастас Георгиев

Прекарай един невероятен съботен ден в Мол Марково Тепе. Съчетай приятното с вкусното! След кулинарните демонстрации на шеф Андре Токев, докато си в очакване да започне втората част от „Кулинарни изкушения“ с шеф Росен Чакъров, заповядай да разпуснеш и да посетиш и другите празнични локации в Мол Марково Тепе. Не забравяй, че след първия ден, сме ти подготвили и втори ден, изпълнен с кулинарните демонстрации, представени от шеф Явор Калинин и шеф Анастас Георгиев. Пълната програма можеш да откриеш в официалното Facebook събитие „3 години в центъра си ТИ“ – ТУК

Очакваме те!