Дата

Начало:
Край:

Локация

Мол Марково Тепе, пред магазин Andrews, ниво партер

Описание

Знаем, че тази година прекарваш много време вкъщи. Знаем и колко е важно да се чувстваш добре у дома. Затова ще ти подарим уютно кътче, което да бъде твоето място за почивка през лятото. Превърни терасата си в твоя нов градски оазис с най-новата игра на Мол Марково Тепе „Пазарувай и спечели обзавеждане на тераса и още над 500 награди“.

 

Как да участваш в играта?

От 3 до 13 юли пазарувай в Мол Марково Тепе на минимална стойност от 50 лв. от максимум 2 касови бележки и ги представи на инфо деск на ниво партер (до магазин Andrews) от 11:00 до 19:00 часа. С бележката/бележките си получаваш правото да изтеглиш талонче, което може да ти донесе един от 500 ваучера и предметни награди на място, както и да участваш в томболата за голямата ни награда – обзавеждане за тераса. Победителят за голямата награда ще изтеглим на 14 юли и ще го обявим във Facebook страницата и в уебсайта на Мол Марково Тепе.

 


 

Летните намаления в обектите на Мол Марково Тепе те очакват!
Превърни покупките в подаръци, а подаръка във време за отдих. Очакваме те!

Виж официалните правила на провежданата от Мол Марково Тепе промоционална игра „Пазарувай и спечели обзавеждане за тераса и още над 500 награди“

Виж събитието