Дата

Начало:
Край:

Локация

Мол Марково Тепе, ниво -2

Описание

Първият магазин в гр. Пловдив на световния лидер в търговията на дребно – KiK, отваря врати в Мол Марково Тепе на 24-и септември от 10:00 ч. Обектът е четвъртият магазин у нас на немската верига за облекло и стоки за дома.

KiK набира бърза скорост на българския пазар, като за последните 4 месеца отвори цели 3 магазина – в The Mall и Mega Mall, София, както и в Panorama Mall, Плевен, където се радват на изключителен успех и интерес.

Първите клиенти на KiK в Мол Марково Тепе, Пловдив, ще имат възможността да се потопят в празнично есенно настроение, което ще цари в магазина. Страхотни предложения очакват любителите на модата, спорта и декора за дома. Посетителите ще могат да се възползват от специалните отстъпки от 10 % на всички стоки в новия магазин. Намалението ще бъде в сила на 24-и и 25-и септември (не се комбинира с други намаления и с подаръчни ваучери).

Анастасия Пеева, управител на Kik за България, споделя:
„Всъщност името на веригата ни KiK е съкращение от немското „Kunde ist König“ („Клиентът е крал“). Магазините ни стават все по-разпознаваеми и популярни с големия асортимент и изключително достъпните цени. Продуктовата ни гама включва 70% мъжки, дамски и детски облекла и се допълва от други артикули като подаръци, аксесоари, декорации, играчки и др. Планираме да откриваме магазини не само в големите, но и в по-малки градове, а с всяко откриване отваряме и 10-15 нови работни места.“

 


 

Очакваме те на ниво -2 на вълнуващ шопинг в света на качествени и изгодни дрехи, декорации, идеи за подаръци и много други!