Водещи и участници

Иван Кирков

Иван Кирков

стендъп комедиант

Дата

Начало:
Край:

Локация

Мол Марково Тепе - Партер (До централен вход)

Описание

Магията на любовта витае в Мол Марково Тепе! Да те предупредим – нея виним за следващите редове.

Какво представлява любовта? За някои тя е любим човек, за други – различна емоция, за трети – пеперуди в стомаха, защо не и романтичен сценарий или рок балада. Е, всички тези познати и леко банални сладости ни провокираха да покажем и другата страна на любовта – малко по-горчивата, но пък толкова забавната.

„К‘ва любов бе, майна?“ е комеди шоу, вдъхновено от виното и любовта, специално подготвено за пловдивските романтични (и не чак толкова) души и ценители на хумора. И сега, както ти се престраши да поканиш своя любим човек (или изгора) на среща за Св. Валентин, позволи ни да ти паднем на колене и да ти предложим…забавление за вечерта на 15-ти февруари – Деня на съжалението. Прости ни шегичката! Каним теб и твоите приятели на 15-ти февруари в 18:00 часа на едно още по-опияняващо събитие. „К‘ва любов бе, майна“ е комеди шоу, изпълнено със забавни истории за успешни и неуспешни срещи, флиртове, опити за свалки и още нещо. Комедиантите Иван Кирков, Кристиян Терзиев и Николай Банков от Комеди Клуб София са тези, които ще излеят нежните си души и любовните тревоги пред публиката на Мол Марково Тепе. Добре ги познаваш вече. Сега е време да ни позабавляват отново с романтичните си неволи.А за да е още по-весело настроението, Вила Винифера ще раздава по безплатна чаша ароматно вино (от 17:30 до 18:00 часа). Ако си над 18 години, разбира се.

Както става ясно, ще бъде шеметна и омайна вечер. Бъди готов за ароматно вино и сълзи от смях.

Очакваме теб и твоите приятели на 15.02 от 18:00 часа пред романтичната сцена на Мол Марково Тепе до магазин LC Waikiki на ниво партер. Не забравяй да се отбележиш в официалното ни Facebook събитие като присъстващ или заинтересован.

ВХОД СВОБОДЕН!

Хумористичното шоу е с възрастова граница 16+.

Виж събитието