Дата

Начало:
Край:

Локация

Мол Марково Тепе

Описание

Магията на Коледа се крие в споделянето ѝ. Заповядай със своето семейство и приятели на незабравимо празнично изживяване в Мол Марково Тепе. Посрещаме те с празнична украса и топло настроение, които ще ти доставят любимия уют на Коледа.

Подготвили сме ти вълнуваща програма, изпълнена с творчески занимания за най-малките, игри и награди!

Дядо Коледа пристига в Мол Марково Тепе

Белобрадият старец подранява със своята визита тази година и шейната му каца първо в Мол Марково Тепе! Посрещаме го заедно с главния му елф и Снежанка на 13.12 в 16:00 часа на ниво партер. Всеки може да запечата приказния момент като се снима и запази красивия спомен. Дядо Коледа и неговият антураж ще бъдат при нас всеки ден до 23 декември от 16:00 до 18:00 часа през делничните дни и от 12:00 до 18:00 часа през уикендите.

Писмо до Дядо Коледа

В кътчето на Дядо Коледа ще намериш и вълшебната пощенска кутия за писма до централата в Лапландия. Всеки малък и голям посетител на Мол Марково Тепе може да напише и изпрати своето писмо с желание до Дядо Коледа. На 23.12 помощниците на белобрадия старец ще изтеглят 3 от тях, които ще спечелят ваучер на стойност 50 лв. за книжарница Orange.

Писмо до Дядо Коледа

Коледата споделена с празнични награди

През декември продължаваме да споделяме изненади и награди! Открий своя подарък в едно от коледните чорапчета на нашата елха! Играта Коледата споделена ще даде шанс на пазарувалите в Мол Марково Тепе да спечелят топли празнични награди за уюта и комфорта у дома. Виж как можеш да участваш в играта тук.

Открий подаръците в Мол Марково Тепе банер

Сръчковците на Мол Марково Тепе

Каним най-малките и старателни Сръчковци на Мол Марково Тепе да запретнат ръкави на нашите творчески работилнички и да създадат най-красивите подаръчета за своите близки и приятели. Малчуганите ще имат възможност да изобретят свои уникални коледни картчики, играчки и други интересни изделия, с които да зарадват мама и тати, баба и дядо. Работилничките ще се състоят уикендите на 14, 15, 20 и 21 декемви от 11:30 часа пред детски център Capella Play. Разбери къде и в кои дни ще се случат творческите занимания тук.

Сръчковците на Мол Марково Тепе банер

Омайната къщичка на греяното вино

И защото знаем, че освен топлота в сърцата, е нужна и топлина в душата, те каним да се сгрееш на нашата омайна къщичка на греяното вино с Вила Винефера. Опитните сомелиери ще забъркат ароматни и чудотворни напитки, които ще направят празниците още по-приятни. Очакваме те всеки ден от 13 до 23.12 от 12:00 20:00 на главния вход на Мол Марково Тепе от страната на Гладстон.

Омайната къщичка на Мол Марково Тепе банер

Коледен handmade базар

Споделяме с теб и красотата на българското творчество с поредно издание на традиционния ни коледен handmade базар. Заповядай от 20-ти до 23-ти декември на ниво +1 да избереш своите уникални подаръци от ръчно изработените изделия на български творци.

Коледен handmade базар в Мол Марково Тепе

Ела да се насладим на Коледа заедно! Празничната програма на Мол Марково Тепе разкрива цял нов творчески свят пред теб:

Програма на Коледата споделена в Мол Марково Тепе

Приказни и чудни неща ще се случват в Мол Марково Тепе по Коледа и в центъра на празниците си ти! Каним теб и твоите любими хора да споделим заедно празничните дни и да се позабавляваме от сърце. Очакваме те!

За повече новости около празничната програма можеш да следиш официалното ни Facebook събитие Коледата споделена в Мол Марково Тепе.

Виж събитието