Дата

Начало:
Край:

Локация

Мол Марково Тепе

Описание

Преди да бие първият звънец за учебната година, каним теб и твоето дете на открит ден на професиите и игрите в Мол Марково Тепе.

На 12.09, между 11:00 и 15:00 часа, всички любознателни деца ще имат възможността да се запознаят отблизо със специалисти от полицията, денталната медицина и роботиката. Поканили сме представители на МВР Пловдив и КАТ, Асоциацията на студентите по дентална медицина и Robopartans.

Какво очаква децата

Всеки един от нашите гости е подготвил специфични демонстрации, интересни факти и игри, за да можем заедно да се потопим в света на техните професии. Ще намерите представителите на МВР Пловдив, Асоциацията на студентите по дентална медицина и Robopartans на различни точки в Мол Марково Тепе в диапазона от 11:00 – 15:00 ч. По този начин всеки посетител може да се включи в цялата програма в удобно за него време.

Пълна програма от активности

Кът на МВР Пловдив и КАТ: Полицейска академия

Локация: ниво партер, пред магазин Andrews
Час: 11:00 – 15:00 ч.
Представителите на МВР Пловдив и КАТ ще те очакват на ниво партер, пред магазин Andrews. Всеки от присъстващите ще може да се запознае със служителите на реда и да разгледа отблизо полицейска кола, мотор на Полицията, мотор на Сигма (моторизирано звено на КАТ) и полицейско оборудване. Малките мечтатели ще имат възможността да говорят със своите “супергерои“ и да зададат своите въпроси в отворен разговор. А в своите презентации, полицаите ще обърнат специално внимание на теми като правилата за безопасност на пътищата, предпазване от телефонни измами и превенция при извършване на кражби от малолетни.

Кът на Асоциацията на студентите по дентална медицина: Здрави и щастливи зъбки

Локация: ниво +1, до магазин Sport Depot
Час: 11:00 – 15:00 ч.
Младите представители на Асоциацията на студентите по дентална медицина добре знаят, че посещенията при зъболекаря не са от най-любимите на децата. Ето защо са подготвили забавни работилнички и увлекателни игри, в които ще запознаят малчуганите с правилната грижа за зъбките.

Кът на Robopartans: Програмиране на LEGO роботи

Локация: ниво партер, пред магазин LC Waikiki
Период: 11:00 – 15:00 ч.
Приятелите ни от Robopartans ще покажат на малките ентусиасти и ученици, че програмирането може да бъде и забавно. Те ще запознаят отблизо младите таланти с професията програмист и ще ги научат да програмират и конструират чрез LEGO роботи.

 


 

В центъра си ти и мечтите на твоето дете. Доближи го крачка по-напред към желаната специалност с деня на професиите и игрите в Мол Марково Тепе. 

Комбинирай събитието с покупките за първия учебен ден на своя ученик. От 10.09 до 15.09 може да участваш за свежо обзавеждане за ученическия кът вкъщи. Очакваме ви!

Присъедини се към Facebook събитието ни, за да следиш новините около цялостната програма на събитието.

 


 

Във връзка със ситуацията с COVID-19, екипът на Мол Марково Тепе е предприел всички мерки по осигуряване на безопасна среда за своите посетители и гости.

Виж събитието