Clean Factory 2019-11-08T18:23:19+00:00

Clean Factory

Първото ателие от веригата за химическо чистене „Clean Factory“ отваря врати през 1997 година и вече над 20 години налага най-високите стандарти за чистота, качество, професионален опит и коректност. Нашият бизнес модел се базира на качествени услуги, конкурентни цени и кратки срокове.

Екипът на  химическо чистене „Clean Factory“ е съставен от професионално обучен персонал с дългогодишен опит, познания в работата с материи, третиране на петна и гладене. Качеството на предлаганите услуги се гарантира благодарение на внимателния подбор на оборудване и висококачествени почистващи продукти, всеки клиент получава отлично обслужване.

Химическо чистене „Clean Factory“ е винаги в крак с новите технологии в сферата на химическото чистене и почистване на текстил, като ателието в Мол Марково Тепе е едно от първите в Пловдив, което предлага на своите клиенти почистване с HiGlo машина. HiGlo е иновативен препарат, разработен от Christeyns UK Ltd. през 2015 година. Той представлява екологична алтернатива на класическия химикал за почистване на текстил, но е с отлични почистващи свойства и неутрална миризма. Освен грижата за околната среда, едно от основните предимства на HiGlo е, че той е изключително щадящ към деликатни материи.

В ателието се предлагат следните основни услуги:
  • Химическо чистене – класическо почистване и почистване с екологичен HiGlo препарат;
  • Пране – използва се иновативна технология AquaClean за перфектни резултати;
  • Парно гладене – извършва се чрез професионална гладачна маса, манекен за гладене и специално гладачно съоръжение каландър за перфектно гладене на чаршафи и покривки;
  • Хигиенично опаковане – всеки клиент получава дрехите си грижливо почистени, изгладени и опаковани.
  • Почистване на петна – обработка с професионални препарати /деташиране/.
Удобно, бързо и лесно с услугите на ателие за химическо чистене Clean Factory:
  • Обикновена поръчка за срок от 24 часа;
  • Експресна поръчка за срок от 6 часа;
  • Супер експресна поръчка за срок от 2 часа.