Октомври месец в Мол Марково Тепе е още по-специален. Част от празничните изненади по случай 3-тия ни рожден ден е играта „Празнувай, пазарувай, печели“, която ви носи шанс за спечелване на една от 9 големи награди. Играта стартираме на 14.10 и ще продължи до 27.10.

Как да участвате в играта?

Празнувайте заедно с нас 3-тия рожден ден на Мол Марково Тепе и пазарувайте, в който и да е от обектите ни в периода от 14.10 до 27.10 на минимална стойност от 50 лева. Представете бележката си на специалния ни инфо деск на ниво партер (до магазин Scandal) от 11:00 до 19:00 часа. За вашата бележка ще получите талонче, с което ще участвате в празничната ни томбола.

Награди

И този път сме се постарали да ви изненадаме още по-приятно с подаръците за играта „Празнувай, пазарувай, печели“. Подготвили сме ви 9 страхотни награди:

  • 4 уикенд почивки за двама в Arte Spa&Park Hotel Velingrad
  • 3 броя смартфони Samsung Galaxy A70 A705 DS
  • 2 броя смарт часовника Garmin Vivoactive 3 black

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 28.10 по време на официалната празнична програма „3 години в центъра си ти“, която ще стартира в 19:00 часа. Победителите ще бъдат обявени и в нашата фейсбук страница и уебсайт.

Пълните правила играта „Празнувай, пазарувай, печели“ може да прочетете тук:

Официални правила на провежданата от Мол Марково Тепе промоционална игра „Празнувай, пазарувай, печели“