Избирането на детски дрешки може да се окаже предизвикателна задача, с която знаем, че си се сблъсквала не малко пъти. Малчуганите растат толкова бързо, започват да променят настроенията и мнението си и с това покупката на правилните дрехи става още по-трудна.

Приветстваме те в пъстрия свят на Original Marines. Професионалните консултанти на детската марка ще те посрещнат в Мол Марково Тепе на ниво +2, където се намира и единственият им магазин за Пловдив. Италианският бранд се отличава с цветни линии и иновативни подходи към дизайна и изработката на колекциите си. За да се запознаеш отблизо с тях, те каним да проследим заедно цветното развитие на Original Marines.

Original-Marines

Магазин Original Marines, ниво +2 в Мол Марково Тепе

Оригиналната история на оригиналните дрехи

Марката бележи своето начало през 1983 г., когато на 5 предприемачa в Неапол им идва идеята да предоставят на целевата си аудитория (деца) ежедневно облекло, както и спортно облекло, което ще бъде едновременно висококачествено и удобно. Всичко започва с продажба на емблематичните за марката бели изчистени тениски. Семплата идея, вдъхновена от униформата на моряците от Американската флота, им носи продажба от над 25 милиона бройки облекла за периода от 1983-та до 1992-та. С това постижение се поставя смелото начало на марката Original Marines.

През 1986 г. марката разширява продуктовата си гама с пълна линия ежедневни и спортни дрехи. Днес компанията изцяло произвежда колекции за деца. Вече повече от 27 години Original Marines са монобранд с над 500 франчайз обекта и магазини в Италия и в чужбина. Страстта, креативността и тенденциите в детската мода се съчетават в пъстрите линии на Original Marines. Брандът разполага с две дизайн лаборатории в Милано и Нола, където дизайнерите създават новите колекции, следвайки последните модни тенденции и фокусирайки се изцяло върху комфорта, който предлага иновативният текстил.

През 1998 г. Original Marines прави още една важна стъпка в развитието на детския бранд. Подписването на ексклузивния договор с Warner Bros за използването на Looney Tunes в своите линии е поредният достигнат връх, който е съществен за успеха на бранда днес. Марката осъществява успешно партньорство и с гиганта Disney, изразяващо се в пъстри колекции с любимите герои и филми на децата – от Барби, Мики и Мини Маус, до Спайдърмен, Хълк, Железният човек и други.

Суитшърт Disney от колекция пролет-лято 2020 на Original Marines

Иновативност и качество

Колекциите на Original Marines успяват умело да изразят радостта и свежестта на магията да бъдеш дете. Колекциите им предлагат облекла за новородени, за момиченца или момченца до 3 години и за момичета и момчета от 3 до 14 години.

Дрехите на Original Marines са изработени върху прототипи, които подсигуряват издръжливото носене на дрехите. А добре знаеш, че когато говорим за дрехите на малчуганите, това е изключително важен фактор. Текстилът, който се ползва в колекциите на марката, се тества в текстилна лаборатория и се анализира от екип от експерти, които проверяват структурата и детайлите на дрехите. Качеството и стандартите на текстилните продукти са резултат от непрекъснатите проучвания на италиански и чуждестранни доставчици, гарантиращи най-високите стандарти на крайния продукт.

Колекция пролет-лято 2020 на Original Marines

Мисия на Original Marines

Безгрижното и щастливо детство на детето е целта на всеки родител. От тази идея биват водени и Original Marines. Тяхната мисия е да пренесат малчуганите в още по-вълшебен свят, пълен с весели емоции, удивление и спонтанност. Да подсилят малките ежедневни моменти със семейството и приятелите. Да изобразяват върху колекциите си красив и по-простичък свят така, както се вижда през честните и игриви очи на едно дете. За да бъдат по-близо до теб, Original Marines поставят теб и твоя малчуган в центъра на всяко творение. Вашето ежедневие, всеки весел и забавен момент, e вдъхновението, което ги води по пътя до доставянето на най-добрия и качествен продукт. Мисия, доближаваща се до тази на Мол Марково Тепе.

Колекция пролет-лято 2020 на Original Marines

Колекциите на Original Marines не спират да са на върха на вълната на нововъзникващите модни тенденции като остават верни пазители и на познатата класика на ежедневния и спортен стил. Най-голямото предимство на марката пред нейните конкурентите е, че дрехите ѝ са достъпни за всички като това не дава влияние върху високото качество на материалите и технологията, с които биват произведени. 

Original Marines са твоите верни партньори и приятели в предоставянето на най-комфортните и качествени дрехи за твоето дете с така любимите му и оригинални герои в дизайна на пъстрите си колекции. Заповядай да преоткриеш света на Original Marines с твоя малчуган. Професионалните им консултанти ще ти помогнат в избора на желаните дрехи. Очакваме те на ниво +2 в Мол Марково Тепе.