Бельото е твоята втора кожа – носиш го ежедневно, използваш по-секси модели, за да се чувстваш уверена и да разгорещиш специалните случаи в живота ти. И никога не правиш компромис с удобството!

Истината е, че към бельото трябва да се отнасяме като към всеки друг моден артикул в гардероба ни. Всички го носим, но не всички говорят отворено за него и как то очарова нежно и предизвикателно.

На пазара има толкова различни видове бельо, че става все по-трудно да избереш правилния размер и вид за теб. Наясно си с разновидностите бельо, но ние сме тук, за да ти разясним малко повече за възможностите пред теб тази година. Направихме щателно проучване специално за теб. Готова ли си да се запознаеш с горещите трендове при Негово величество дамското бельо за сезон пролет-лято 2020?

Висока талия

Съществува тенденция, която наблюдаваме неведнъж да се променя през последните месеци и години – бикините с висока талия. Бикините си остават предпочитаното бельо, което наравно  върви в крак с прашките и полубоксерките. Въпреки това, през последните месеци наблюдаваме скок в ретро линиите, като прашки с висока талия, както и при шортите с висока талия.

Имай предвид, че високата талия, за съжаление, не е подходяща за облекло, комбинирано с деним или панталони ниска талия. Главното предимство на бельото с висока талия е удобството, което ти дава. А и да си признаем – комбинацията с оформящ сутиен сте ти гарантира секси излъчване, което определено би се харесало на твоята половинка.

Amourette 300 от магазин за бельо Triumph

Amourette 300 от магазин за бельо Triumph

Класиката си е класика

Наред с всичките дантели и бродерии на моделите от известните модни брандове, минимализмът е нарастваща тенденция при бельото от известно време насам, която става все по-популярна. Семплите и изчистени сутиени ще продължат да бъдат популярни и през тази година.

Телесни нюанси

Модерно е бельото в плътен цвят, което е напълно оголено по отношение на декорацията и е безшевно. Когато говорим за цветовете, модерни са предимно телесните нюанси и подобни неутрални цветове. Няма как да не отдадем нужното внимание и на сините нюанси, така популярни за 2020-та година.

Триъгълен сутиен в телесен цвят Butterfly от магазин за бельо Yamamay

Триъгълен сутиен в телесен цвят Butterfly от магазин за бельо Yamamay

Триъгълни сутиени

Офомящите триъгълни сутиени със скрити банели са стил, който ще виждаме често тази година. Основният акцент тук е върху комфорта и “невидимостта” при комбинацията с връхно облекло – носиш го, но не го усещаш. Триъгълният сутиен ти гарантира секси излъчване, без да жертваш комфорта си. Дантела с микрофибър и лек мрежест плат е твоята печеливша комбинация, а еластичните подгъви ще подчертаят всяка твоя секси извивка.

Триъгълен сутиен с дантела Alyssa от магазин за бельо Yamamay

Триъгълен сутиен с дантела Alyssa от магазин за бельо Yamamay

Флорални мотиви

Бельото с акварелни флорални мрежести платове, в романтична комбинация с дантела, са тенденция, пренесена от миналия сезон. Модните брандове ти предлагат разнообразие от флорални и нежни модели, напълно подходящи за пролетно-летния сезон.

Колекции Fantasy Spotlight & Palm Spotlight от магазин за бельо Triumph

Колекции Fantasy Spotlight & Palm Spotlight от магазин за бельо Triumph

Подчертаване на силуета

Сутиен и бикини в едно – да разбира се! Дамският гардероб добре познава боди бельото. Въпреки че тази категория бельо непрекъснато расте през последните няколко години, забелязахме някои особено елегантни модели на пазара тази година. Да, може да покрива по-голяма част от тялото ти, но трябва да се съгласиш, че това секси бельо е задължително за гардероба ти. Разбира се, съществуват и по-смели варианти с включени дантела, мъниста и плюш в дизайна, които определено биха ти помогнали в разгорещяването на страстите с твоята половинка.

Боди Palm Spotlight от магазин за бельо Triumph

Боди Palm Spotlight от магазин за бельо Triumph

Ако си от по-спортния тип дами, можеш да избереш спортно боди, което да носиш като топ, който да комбинираш с дънки и блейзър за вечерта. Този сет е идеален за настъпващата пролет.

Секси и елегантна, дори през нощта

Нощниците са практични и функционални, но не е нужно да са скучни. С дантела или сатен – няма да сбъркаш. Твоята нощница ще те накара да се чувстваш не само супер женствено, но и лесно ще те настрой на флирт вълна с твоята половинка.

Дантелено-шифонова нощница Stezi от магазин Za-Za Underwear

Дантелено-шифонова нощница Stezi от магазин Za-Za Underwear

На пазара съществува голямо разнообразие от модели и марки. След като вече си наясно със задаващите се тенденции и класики, можеш да заповядаш на шопинг в Мол Марково Тепе. Брандовете, които те очакват тук, са магазините за бельо Triumph, Yamamay и Za-Za Underwear. Знаем, че покупката на нещо толкова интимно, изисква твоето време и поне 2-3 проби. Затова напълно можеш да разчиташ на опитните консултанти, които ще те насочат към твоя стил – удобен, секси и уверен. Готова ли си да отдадеш нужното внимание на Негово величество дамското бельо? Да си отдадеш нужното внимание за теб?