Лято – ярко, греещо слънце, вълнуващи моменти и силни емоции. Сезонът, който носи със себе си така дългоочакваната почивка. Но понякога подготовката за тази почивка крие предизвикателства. За да ти спестим някой друг час в лутане – какво да вземеш и какво да не забравиш, подготвихме списък с всичко необходимо, който да донесе спокойствие и комфорт за НЕГО, НЕЯ и малчуганите, за да имаш време да се отдадеш на една прекрасна семейна почивка.

За всички

1. Слънцезащитата

Слънцезащитният крем е задължителен продукт за спокойна почивка. Той е твоята защита от вредните UV лъчи. Защитата от силните слънчеви лъчи е изключително важна за добро състояние на кожа ти. Използвайки крем с висок фактор на защита, ще осигуриш нужната хидратация.

В Мол Марково Тепе ще намериш разнообразие от слънцезащитни продукти, които са с различен обхват на SPF фактор, който е подходящ за всеки тип кожа. В магазините на Lilly Drogerie, Douglas, аптека Subra и BILLA те очаква разнообразие от качествени продукти на познати марки.

Слънцезащитно олио за тяло ‘’NL BEATY BEACH BABE’’ от магазин Douglas, ниво 0

2. Аксесоари

Независимо дали ще посетиш планината или морето, твоята слънцезащита трябва да е на ниво. Аксесоарите, освен че допълват визията и допринасят за настроението, са и добри помощници при предпазването от вредните лъчи.

  • Слънчеви очила – незаменим моден аксесоар. Независимо от стила, който избираш, не забравяй че защитата е най-важна. В магазин Grand Optics в Мол Марково Тепе ще откриеш екип от професионалисти, с които ще избереш точните очила за всеки от семейството.

Слънчеви очила от магазин Grand Optics, ниво 0

За Нея

1. Плажно облекло

Красотата на морските вълни не е единственото нещо, което трябва да блести това лято. За да бъдеш забелязана сред тълпата на пясъчната ивица, ефирният бански костюм в комбинация с цветно кимоно, са перфектното съчетание за летните дни.

Магазин Triumph, ниво 0

Магазин Yamamay, ниво 0

2. Дрехи

Независимо от сезона, слабото място на повечето дамски сърца си остава – дрехите. Стилна пред слънчевите лъчи или изискана пред лятната нощ, изборът е твой. В магазините Scandal, LC Waikiki и Calliope, разнообразието от модни тенденции за сигурно лятно изживяване те очакват.

Магазин Scandal, ниво 0

Магазин LC Waikiki, ниво 0/1

3. Обувки, чанти и шапки

Любим сезон без бляскава визия, няма как да бъде завършен. Аксесоарите, придаващи нужния почерк са елементите, които придават завършен блясък на всеки сет.

Разнообразието от верни помощници – обувки, сандали, чанти или шапки, може да откриеш в магазините CCC, Pronta и TendenZ.

Магазин CCC, ниво 1

Магазин Pronta, ниво 0

Магазин TendenZ, ниво 1

За Него

1. Плувни шорти

Плажното настроение е с теб, но за да се насладиш истински на почивката си, ти е нужен комфорт, а какво по-хубаво от това комфортът и стилът да са заедно? Мъжките шорти за плуване са дреха, от която може да се възползваш целогодишно – през топлите дни – за да си на басейн или плаж, а през хладните – за да поддържаш спортна форма. Довери се на качествените, стилни и надеждни летни предложения за бански в магазините Sport Depot и Terranova.

Магазин Sport Depot, ниво 1

Магазин Terranova, ниво 1

2. Тениски и ризи с къс ръкав

Задължителни дрехи за твоя гардероб, подходящи за топлите дни, а също и за всеки друг повод. Те същевременно ще осигурят цялостен елегантен вид и прохлада.

В Мол Марково Тепе може да се насладиш и на избор сред доста голямо разнообразие от модели в магазините Andrews, Calliope и Kigili.

 Магазин Calliope, ниво 0

Магазин Andrews, ниво 0

3. Спортни стоки

Комфортни и винаги практични, спортните стоки са подходящи за всякакъв повод. Почивката, макар и релаксираща, може да бъде и повод за активна тренировка. Удобни спортни обувки или къси панталонки за всички спортни ентусиасти през почивния период, може да откриете в магазините District и Asics в Мол Марково Тепе.

Магазин Dictrict, ниво 1

Магазин ASICS, ниво 1

За Малките

1. Играчки и дрехи 

Лятото е истински празник за най-малките членове на семейството. Най-вълнуващото време за тях, свързано с игри и забавления. Зарадвай още повече малчуганите с мечтаните играчки.

В КомсеД ще откриеш огромен избор от играчки за водни приключения и още много артикули, подходящи за деца на всякаква възраст.

Посети магазините Original Marines и Carnival Kids, където те очаква изобилие от стил и всичко необходимо за спокойствието на твоите малчугани.

Магазин КомсеД, ниво 2

Магазин Original Marines, ниво 1

Магазин Carnival Kids, ниво 0

Почивните дни наближават. Вече знаеш кои са задължителните елементи за една незабравима семейна почивка. Време е за стягането на багажа. Заповядай в магазините на Мол Марково Тепе, за да се заредиш с всичко необходимо за почивката ти. Заповядай още днес!