Често пазаруването с дете в мола може да се превърне в мисията невъзможна, ако интересът на малчугана ти не е задоволен. Чаканията пред съблекалнята или на касата не са от най-приятните занимания за малките. И тук ни идват няколко идеи за твоето спокойствие и веселба за твоя мъник.

След като ти представихме интересни дейности в Мол Марково Тепе, с които да разнообразиш шопинга и да се насладиш на свободното си време, дойде ред и на забавленията за най-малките. В следващите няколко реда ще ти разкажем за любимите дестинации на децата в Мол Марково Тепе – Capella Play, PlayZone, Dali Vino и Комсед.

Забавления за деца от 0 до 12 г. в Capella Play център

Един от най-големите детски центрове в България посреща теб и твоя малчуган за едно незабравимо приключение. Детски център Capella Play е идеалното място за забавление за твоето малко дете, докато ти пазаруваш в Мол Марково Тепе или докато релаксираш в ресторант Виктория, кафе ONDA или сладкарница Cake Collection. Или пък докато спортуваш във Атлетик Фитнес на ниво +3.

Център Capella Play, ниво +2

Тук детето ти ще се озове в истинска джунгла от предизвикателства! Част от атракциите са интересни лабиринти, пързалки, мостове за катерене, батути и специална многофункционална зала за спорт и музикални партита с озвучаване и осветление. За най-малките посетители от 0 до 3 години Capella Play вече има и бебешка зона.

А от юли месец любимата целодневна детска занималня е отново отворена за посещения. Планирай графика си спокойно, а защо не и почивката си. Когато разпускаш, твоето дете ще се занимава с интересни работилнички и занимания, ще се запознае с нови приятели, ще хапва вкусна храна и най-вече – ще бъде в сигурни ръце. Можеш да запазиш директно ден и час на място в Capella Play през Facebook страницата на детския център и на телефон 0700 359 09.

Capella Play организира пъстри и забавни рождени дни и тематични партита, сред които Fortnite, Пес Патрул, Малкото Пони, Замръзналото кралство, Междузвездни войни и много други. Всичко се изпипва до последния детайл, за да се достави мечтаното и най-забавното парти за твоя мъник.

Capella Play

Детско парти „Пес Патрул“

Цялостна украса с тема „Замръзналото кралство“

Неуморните игри не спират през целия ден – центърът работи от понеделник до неделя от 10:00 до 21:00 часа, а голямата му площ позволява приключения и забавления за повече деца.

Повече за свободната игра и тематичните партита в Capella Play Мол Марково Тепе може да научиш от официалния им сайт.

Атрактивни игри за тийнейджърите в Playzone

Настроението тук е винаги на високо ниво. Буквално! Светът на игрите в Мол Марково Тепе се разгръща в разнообразието до винаги увлекателните eлектронни игри, билярд, джаги, въздушен хокей и други. С други думи – добре дошли в рая за тийнейджърите!

Готов ли си да комбинираш забавлението на детето си с твоя шопинг? Особено сега, когато е вече време за покупки за училище/детска градина. Докато се разхождаш по етажите на Мол Марково Тепе и търсиш дрехи за детето и ученически пособия за училище, можеш да подариш на своя тийнейджър часове, изпълнени с любимите игри в Playzone, за които сме сигурни, че ще ти бъде благодарен. Така времето му там ще мине неусетно, а ти ще си доволен от успешно завършените задачки и щастливото си дете. А кой знае – защо не следващият път да се присъединиш към него?

Освен забавленията всеки ден от 10:00 до 21:00 часа, Playzone предлагат и организирани партита. Ако твоето дете харесва някое от изброените забавления по-горе, то значи изненада за рождения му ден тук би го зарадвала най-много.

Playzone, ниво +2

Playzone, ниво +2

Креативни часове с рисуване в Dali Vino

За децата съботите в Мол Марково Тепе са креативни и опознавателни. Арт галерия Dali Vino провежда пъстрите си детски събития за рисуване всяка събота от 13:30 ч. Можеш да разгледаш календара им и да резервираш още сега вълнуващото рисувателно приключение.

За 2 часа оставяш детето си в ръцете на професионален художник, с когото ще създадат истински шедьовър от белите платна. Групите са с по 20 места и са подходящи за деца над 7 години. А ако твоят малчуган е под тази възраст – заповядайте заедно. И най-хубавата награда, след пътешествието в страната на изкуството, е картината, която твоето дете е сътворило със собствените си ръчички и която ще отнесете гордо вкъщи като подарък.

Dali Vino

Арт галерия Dali Vino, ниво +2

Царството на играчките – Комсед

Ако търсиш идеи за подаръци за децата, знаеш кое е правилното място за вдъхновение. Заповядай на „изследователска експедиция“ с твоето дете в магазина за детски стоки Комсед в Мол Марково Тепе. Тук всяка играчка или аксесоар е потенциален подарък за твоя мъник и именно в това е уловката. Това, което те съветваме, е да оставиш детето да се забавлява в Capella Play или Playzone. Така спокойно ще можеш да разгледаш вариантите си и да се посъветваш с опитните консултанти на Комсед, за да успееш да избереш подходящия подарък. След това изненадата за твоя дете ще е тройно по-голяма.

Магазин за детски играчки Комсед, ниво +2

В центъра ни винаги си бил ти и твоите комфорт и сигурност. Затова предлагаме на теб и твоето семейство интересни дейности и незабравими изживявания в обектите и чрез събитията в Мол Марково Тепе. А за игрите за най-малките ни посетители сме се доверили в опитните ръце на Capella Play, Playzone, Dali Vino и Комсед, където вече знаеш кои са най-забавните занимания и детски партита.


Във всеки един от центровете са предприетите мерки за безопасност на посетителите и служителите.