УниКредит Булбанк 2018-11-29T13:49:34+00:00
УниКредит Булбанк

10:00 – 21:00

0700 1 84 84
(на цената на един градски разговор)

1 84 84
(за местни мобилни оператори)

[email protected]

www.unicreditbulbank.bg

.facebook.com/unicreditbulbank/

УниКредит Булбанк

УниКредит Булбанк е най-голямата българска банка с активи над 17.9 млрд. лева. Тя е лидер в кредитирането на реалната икономика с 19.9% пазарен дял от общите кредити на банковата система. Банката обслужва над един милион граждани и домакинства, частни клиенти, малки и средни предприятия, големи местни и международни компании и други.
УниКредит Булбанк приема като лична мисия каузата за повишаване на финансовата грамотност в страната, и за целта развива успешно Национална програма „Финанси за нефинансисти“, кoято разработва практически съвети как да харчим, спестяваме и инвестираме разумно. Програмата бе отличена от Българския форум на бизнес лидерите в Годишните награди за отговорен бизнес 2016 в категорията „Инвеститор в знанието”.
Банката инвестира и много усилия в интегрирането на новите технологии в ежедневните нужди на клиента. Целта е опростени и достъпни банкови услуги за всеки клиент. УниКредит Булбанк се е фокусирала върху клиентското преживяване и това е една от причините през 2013 г. да отвори врати „Филиалът на бъдещето“. Той е съчетание между технология и експертиза и в момента банката разполага с 20 такива филиала в големите градове на страната.
УниКредит Булбанк има редица международни награди, сред които „Най-добра банка в България“ от няколко престижни издания и икономически класации – списание Global Finance, списание EMEA Finance, годишна класация К10 на вестник Капитал. Носител е и на призовете „Най-добра дигитална банка в България“ за 2016 на списание Global Finance, „Най-добра иновативна банка в България“ от българско издание на списание Forbes, „Най-добра банка за търговско финансиране“ в България на списание Global Finance, „Най-добра банка за търговско финансиране“ в България на Euromoney.
УниКредит Булбанк е част от водещата европейска банкова група UniCredit с банкова дейност в 17 държави в Европа и международна мрежа в близо 50 страни по света.