КИНОПРОГРАМА 2018-05-09T17:03:24+00:00

ПРОГРАМА НА КИНО АРЕНА

Отмъстителите: Краят

Отмъстителите: Краят

 11:00 14:30 21:50

<p><span style="color: #ff0000;"><strong>ЗА ВСИЧКИ ПРОЖЕКЦИИ НА ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: КРАЯТ НА 25.04 ЩЕ БЪДЕ АКТИВНА САМО ОПЦИЯ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА БИЛЕТИ.</strong></span></p> <p> </p> <p><span style="color: #ff0000;"><strong>Уважаеми клиенти на Кино Арена, </strong></span></p> <p><span style="color: #ff0000;"><strong>Поради огромния интерес към филма „Отмъстителите: Краят“, ви препоръчваме да закупите билетите от резервацията си един ден преди прожекцията, която сте избрали. </strong></span></p> <p><span style="color: #ff0000;"><strong>Можете да го направите на касата на киното. </strong></span></p> <p><span style="color: #ff0000;"><strong>Отново Ви напомняме, че 15 минути преди началото на прожекцията, резервацията Ви автоматично се анулира, а тъй като е много вероятно преди самата прожекция да има опашка, можете да изгубите резервацията си.</strong></span></p> <p>Сюжетът разказва за това как докато Отмъстителите и техните съюзници продължават да защитават света от невероятните заплахи на космическите сенки, възниква нова опасност в лицето на безумния титан Танос (Джош Бролин). Печално известният в цялата галактика деспот събира всички шест Камъни на безкрайността – артефакти, притежаващи невъобразима мощ, за да се опита да прекрои реалността, в съответствие със собствените си извратени желания. Всичко, заради което в продължение на години Отмъстителите са се сражавали, намира своята кулминация в момента, когато съдбата на Земята и нейното съществуване изобщо е поставено на карта.</p> <p> </p> <p>ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ:</p> <p> </p> <p>REALD 3D</p> <p>IMAX 3D</p> <p>DOLBY ATMOS</p>.

Pokémon: Детектив Пикачу

Pokémon: Детектив Пикачу

 18:40

<p>Действието се развива в свят, в който хората събират чудовища с джобни размери ('покемони'), за да организират битки за развлечение. Едно момче попада на интелигентен покемон (озвучен в оригинал от Райън Рейнолдс), който иска да стане детектив... 22-годишният Тим (Джъстис Смит) ще потърси помощта на Пикачу и неговия светкавичен ум в издирването на баща си.</p> <p> </p> <p>ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ:</p> <p>REALD 3D</p>.

Мошенички от класа

Мошенички от класа

 16:40 21:00

Две актриси-измамнички ще се опитат да разделят феноменален, но наивен техничар от богатството му. Едната от тях е „долнопробна“, а другата – „от висока класа“..

Великото пътешествие

Великото пътешествие

 14:40 18:00

Веднъж глупавият Щъркел от куриерската служба за деца объркал адреса и вместо на семейство Панда, доставил малката панда на мечката Мик-Мик. Мечката обаче обича реда и решава да отнесе пандата на родителите й в южен Китай. В пътешествието се присъединява и лекомисленият съсед – заекът Оскар. По пътя те срещат самохвалкото пеликан Дюк, страхливия вълк Янус и романтичния тигър Амур..

Джон Уик 3

Джон Уик 3

 12:00 14:15 17:00 19:40 22:15

В „Джон Уик 3“ героят на Рийвс отново си навлича невероятни проблеми. Той бяга по две причини: за главата му е обявена награда от 14 милиона долара, а освен това е нарушил основно правило – отнел е живот на територията на хотел „Континентал“. При това негова жертва е един от големите играчи и затова по петите на Уик са най-жестоките наемни убийци. Всъщност именно заради това той трябваше да бъде изключен от своята организация, но мениджърът на „Континентал“ Уинстън (Иън Макшейн) му осигури един час гратисен период, преди членството му да бъде прекратено завинаги. Така че Джон се възползва от това и бяга към Ню Йорк, а междувременно ще се разправи както той си знае с всеки, който се изпречи на пътя му..

Опърничавите

Опърничавите

 19:50

<p class='Default' style='text-align: justify;'><span lang='BG' style='font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-size: 18.0pt; font-family: 'Calibri',sans-serif; mso-bidi-font-family: Calibri;'>Преуспелият Андрей се завръща в България и иска да се наслади на натрупаното си с дългогодишен труд богатство. Морската му идилия обаче е нарушена от появата на красивата и арогантна Анелия, която едновременно го привлича и дразни. Андрей се впуска в приключение, което заплашва да разбие подредения му живот. Двамата с Анелия навлизат все по-дълбоко в морето от емоции и жестоката неприязън, която изпитват един към друг. Но границата между омразата и любовта е тънка и само крачка ги дели от неочакваната развръзка. </span></p>.

Сладките грозничета

Сладките грозничета

 11:20 13:15 15:15 17:10

<p>Приключенията на свободомислеще кукли, които искат да бъдат обичани, независимо че не са особено привлекателни. Накрая те откриват, че най-важното е да знаят кои са. </p> <p>Грозничетата живеят в Грозенград и не са 'нещо особено' на фона на останалите обитатели - но компенсират с добрина и много други качества! Това ще е достатъчно, за да докажат, че всъщност има значение какво има вътре в самите нас. </p>.

Слънцето също е звезда

Слънцето също е звезда

 12:10 19:15 21:20

Тийнейджърка намира любовта в труден за семейството й момент. Романтичният колежанин Даниел Бей (Чарлз Мелтън) и родената в Ямайка прагматична Наташа Кингсли (Яра Шахиди) се срещат и мигновено се влюбват. Това се случва на фона на бурни събития и размирици в Ню Йорк. Искрите на любовта веднага пламват между двамата непознати, които никога е нямало да се срещнат, ако съдбата не им бе дала малко тласък. Ще бъде ли обаче тя достатъчна, за да се превърнат двамата тийнейджъри в истински щастлива, влюбена двойка? Остават броени часове от последния ден на Наташа в САЩ, а тя не спира да се бори както срещу предстоящото депортиране на семейството й, така и за огромната си любов към Даниел. Той не спира да я убеждава, че двамата са един за друг и съдбата им е да вървят напред ръка за ръка, но дали това е така?.

Аладин

Аладин

 12:00 12:50 14:40 15:30 17:20 18:10 20:00 20:50 22:40 19:00

<p>Принцеса Жасмин (Наоми Скот) копнее от цялото си сърце да опознае света извън стените на палата, в който живее. И точно, когато това й изглежда най-малко възможно, изневиделица – и то носещ се на вълшебно килимче – Аладин (Мена Масуд) се появява в живота на красивата принцеса. Жестокият Джафар обаче помрачава щастието на двамата авантюристи, поставяйки едно единствено условие, което може да спаси Аладин от затвор. Той трябва да намери вълшебна лампа и да я занесе на Джафар, който безрезервно я желае.</p> <p>ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ:</p> <p>REALD 3D</p> <p>IMAX 3D</p>.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Фауст

Фауст

<p class='MsoNoSpacing' style='text-align: justify;'><span lang='EN-US' style='font-family: 'Arial',sans-serif; mso-ansi-language: EN-US;'>Има много интерпретации на историята за </span><span lang='BG' style='font-family: 'Arial',sans-serif;'>„Фауст “</span><span lang='EN-US' style='font-family: 'Arial',sans-serif; mso-ansi-language: EN-US;'>, който продава душата си на Дявола, в замяна на вечна младост и власт, но операта на <strong style='mso-bidi-font-weight: normal;'>Гуно</strong> остава една от най-завладяващите. <strong style='mso-bidi-font-weight: normal;'>Майкъл Фабиано</strong> е в ролята на Фауст, <strong style='mso-bidi-font-weight: normal;'>Диана Дамрау</strong> изпълнява ролята на неговата възлюбена Маргарита, а <strong style='mso-bidi-font-weight: normal;'>Ервин Шрот</strong> е диаболичнния Мефистофел. Виртуозни арии, мащабни хорови изпълнения, впечатляващи декори, балетни миниатюри и възторжен финал превръщат операта в образец на оперен спектакъл. Режисьорът <strong style='mso-bidi-font-weight: normal;'>Дейвид Маквикър</strong> създава продукция в пищните традиции на френската гранд опера. Освен това операта включва и няколко от най-популярните оперни композиции, изпълнени от невероятни певци с международна известност и хора на Кралската опера.</span></p> <p>ОПЕРАТА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ:</p> <p>2D</p>.

Мамчето

Мамчето

<p>Сю Ан е скромна жена, живееща в малко градче в Охайо. Един ден новото момиче в града Маги (Диана Силвърс, Стъкленият) я моли да купи алкохол за нея и приятелите ѝ. Първоначално Сю Ан отказва, но в крайна сметка се съгласява, виждайки възможност така да се сдобие със свои собствени, макар и по-млади приятели. Тя предлага на тийновете възможност да избегнат да шофират пияни и да се забавляват в мазето на нейния дом. Има само няколко условия: един от младежите да остане трезвен, да не ругаят, никога да не се качват на горния етаж и да я наричат „Мамчето“. Мълвата за доброто изкарване на младежите плъзва сред връстниците им и мазето на Сю Ан бързо се превръща в предпочитана дестинация за всички, които търсят забавление. Но когато гостоприемството на Мамчето и желанието ѝ да бъде в центъра на вниманието започват да стават обсебващи, тинейджърската мечта се превръща в кошмар. От най-доброто място в града къщата на Мамчето става най-лошото на света.</p> <p> </p> <p>ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ:</p> <p>2D</p>.

Рокетмен

Рокетмен

<p>Филмът е за невероятната лична история на несравнимия певец, композитор и шоумен Реджиналд Кенет Дуайт, когото светът познава като Елтън Джон. Една неподправена и откровена рокендрол музикална фантазия, която разказва житейската история на Елтън Джон в годините, когато той прави големия си пробив на сцената. Заглавието на филма е вдъхновено от едноименния хит на Елтън Джон и прави аналогия с кариерата му и шеметното му издигане към звездния небосклон. Филмът проследява фантастичния път и трансформацията на Реджиналд Дуайт от срамежливо, свирещо на пиано дете чудо в Кралската музикална академия до международната, екстравагантна суперзвезда Елтън Джон. Тази вдъхновяваща, общочовешка история, в която момче от малък град става една от най-ярките и иконични фигури в поп-културата, е разказана на фона на най-известните и обичани песни на Елтън Джон.</p> <p> </p> <p>ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ:</p> <p>2D </p>.

Аладин

Аладин

<p>Принцеса Жасмин (Наоми Скот) копнее от цялото си сърце да опознае света извън стените на палата, в който живее. И точно, когато това й изглежда най-малко възможно, изневиделица – и то носещ се на вълшебно килимче – Аладин (Мена Масуд) се появява в живота на красивата принцеса. Жестокият Джафар обаче помрачава щастието на двамата авантюристи, поставяйки едно единствено условие, което може да спаси Аладин от затвор. Той трябва да намери вълшебна лампа и да я занесе на Джафар, който безрезервно я желае.</p> <p>ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ:</p> <p>REALD 3D</p> <p>IMAX 3D</p>.

Годзила: Кралят на чудовищата

Годзила: Кралят на чудовищата

<p>Членовете на криптозооложката агенция „Монарх“ се сблъскват с батарея гигантски чудовища, включително могъщата Годзила. Тя влиза в битка с Мотра, Родан и стария си противник – триглавия Кинг Джидора. Когато тези древни супервидове, смятани за митове, се появяват отново, всички се опитват да вземат превъзходство, поставяйки на карта съществуването на човечеството.</p> <p>ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ: </p> <p>REALD 3D</p> <p>IMAX 3D</p> <p>DOLBY ATMOS</p>.

Х-мен: Тъмния феникс

Х-мен: Тъмния феникс

Новото епично приключение на Х-мен отвежда мутантите там, където досега не са били - в космоса. Джийн Грей (Софи Търнър) развива невероятни разрушителни способности, които я превръщат в Тъмния феникс. Сега Х-мен трябва да решат дали животът на един от тях е по-ценен от всички хора на планетата..

Зубрачките

Зубрачките

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%;"><span lang="BG" style="mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: BG;">Ден преди завършването на гимназията двете най-праволинейни „зубрачки“ на випуска осъзнават, че е трябвало повече да се забавляват. Най-добрите приятелки Ейми и Моли са посветили четирите години в училище на яко учене и никакви купони с едничката цел да влязат в мечтаните елитни университети. Планът им успява. Но какво е учудването им, когато разбират, че съучениците им, отдали се на свалки и партита, също ще посещават най-престижните университети от есента. Или директно ще заминат за Силициевата долина. За да си докажат, че са не по-малко забавни от другите, сега Ейми и Моли ще се опитат да вместят четири години яко купонясване в една-единствена нощ.</span></p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%;"><em style="mso-bidi-font-style: normal;"><span lang="BG" style="mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: BG;">ЗУБРАЧКИТЕ</span></em><span lang="BG" style="mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: BG;"> е режисьорският дебют на Оливия Уайд и вече ѝ спечели награда на филмовия фестивал Palm Springs International Film Festival 2019. Актрисата е добре позната на публиката от хитовия сериал <em style="mso-bidi-font-style: normal;">Д-р Хаус, </em></span><em style="mso-bidi-font-style: normal;"><span style="mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: EN-US;">TRON: </span></em><em style="mso-bidi-font-style: normal;"><span lang="BG" style="mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: BG;">Заветът </span></em><span lang="BG" style="mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: BG;">и много други. Филмът вече събра възторжени отзиви от медии като </span><span style="mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: EN-US;">Variety, The Hollywood Reporter, Mashable, Indiewire. </span><span lang="BG" style="mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: BG;">Сценарният екип на <em style="mso-bidi-font-style: normal;">ЗУБРАЧКИТЕ </em>е изцяло женски – Сузана Фогел (<em style="mso-bidi-font-style: normal;">Бивш под прикритие</em>), Емили Халпърн (<em style="mso-bidi-font-style: normal;">Спартнанец, </em>сериалът <em style="mso-bidi-font-style: normal;">Съпруга трофей</em>), Сара Хаскинс (<em style="mso-bidi-font-style: normal;">Секс, наркотици и Лас Вегас</em>), Кейтис Силбърман (<em style="mso-bidi-font-style: normal;">Гореща гонка, Наръчник за необвързани</em>).</span></p> <p>ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ: </p> <p>2D</p>.

Кучешки живот 2

Кучешки живот 2

<p>Продължение на филма 'A Dog's Purpose' (2017) по книгите на американския хуморист, мотиватор и писател Уилям Брус Камерън. Кинодебют на режисьорката Гейл Манкусо. Едно куче намира смисъла на своето съществуване в живота на хората, които среща.</p> <p>ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ:</p> <p>2D</p>.

Сами вкъщи 2

Сами вкъщи 2

<p>Продължение на филма от 2016 г. Териерът - лидер на къщата Макс този път е озвучен от Патън Осуалт (в предишния филм - от Луис Си Кей). Първа напълно анимационна роля на Харисън Форд - като хрътката Иван.</p> <p>ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ:</p> <p>2D</p>.

Мъже в черно: Глобална заплаха

Мъже в черно: Глобална заплаха

Римейк-продължение на едноименната кинотрилогия 1997-2012. По поредицата от 5 комиксови книги (1990 - 1997 г.) на американския писател и сценарист Лоуел Кънингам. Нов разказ за работата на свръхсекретна организация, контролираща дейността на чуждоземните пришълци, обитаващи Земята наравно с хората. В центъра на сюжета са агентите Х (Крис Хемсуърт) и М (Теса Томпсън)..

Играта на играчките: Пътешествието

Играта на играчките: Пътешествието

<p>Уди винаги е бил сигурен в своето място на този свят и в това, че негов приоритет е да се грижи за детето, на което принадлежи, независимо дали това е Анди или Бони. Един ден Бони донася нова играчка в стаята си – направеният от нея Виличко, който определя себе си като „боклук“, а не като играчка. Уди се нагърбва с отговорната задача да му покаже защо трябва да приеме това, че е играчка. Когато Бони взима цялата банда на семейната екскурзия, Уди внезапно се отклонява, което му носи среща с отдавна загубената му приятелка – пастирката Бо Пийп. След годините, в които се е грижила сама за себе си, приключенският дух на Бо и животът, прекаран на пътя, вече не отговарят на деликатната ѝ порцеланова облицовка. Уди и Бо разбират, че вижданията им по отношение на живота като играчка са тотално различни, но скоро откриват, че това е последната им грижа.</p> <p>ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ:<br />3D</p> <p>IMAX 3D</p>.