logo galleria burgas
Детски летен празник

Детски летен празник "С деца на тепе"

За 1 юни, Международния ден на детето, район "Централен" кани пловдивчани и гости на града на първото издание на Детски летен празник "С деца на тепе". Събитието се реализира с любезната подкрепа на Мол Марково тепе и Chipolino и е част от културния календар на Община Пловдив - Plovdiv Municipality


Акценти на събитието ще бъдат артистични изяви на детски градини, томбола с много награди, кътове за игра, състезателни игри. Малчуганите ще могат да се срещнат и снимат с представители на полицията и на КАТ МВР Пловдив. Организаторите и директорът на Първа Районна Служба "Пожарна безопасност и защита на населението" – Пловдив г-н Димов обещават цял екип пожарникари да бъдат на място за празника. Част от културната програма на празника на 1.06.2018г. ще бъдат: ДГ "Незабравка", ДГ "Люляк", ДГ "Зора", ДГ "Майчина грижа" и ДГ "Снежанка". Всички те ще представят музикална и танцова програма в първата част на празника. Георги Стаменов планира "С деца на тепе" да се превърне в едно от емблематичните за Бунарджика събития и кани всички деца и техните родители на петъчно междучасие в парка.

Награди за всички деца, които дойдат на празника ще осигурят: Мол Марково тепе, Capella PlayKino Arena, Комсед, Sport Depot, Original Marines, магазин "Бъни", Le petit Nicolas PlovdivOvi&Sari и Philicon 97. За комфорта на гостите на празника ще се погрижи Dunapack Rodina AD.