logo galleria burgas
Обувките през 2018 година

Обувките през 2018 година

Както обичам да казвам жените се разделят на два вида – такива, които обожават обувки и такива, които обожават чанти. В кариерата си съм срещала по-често от първия вид – дами, които трупат безброй красиви обувки и им се радват от сърце. Тази година към колкциите си ще могат да прибавят доста интересни модели обувки. Било то прозрачни пластмасови обувки или само токове, кубинки с паети или чехли с пухчета – 2018 носи със себе си смели решения в токчета, височини и най-вече цветове при обувките.

PVC детайли

Като видите прозрачни гумени/пластмасови обувки – мислете за Шанел, те ги въведоха в поседното си ревю. Лично аз препоръчвам да пробвате първо със сандали и да видите как се чувствате, а след това смело си купете и PVC ботши.

Малко токче

Острите обувки винаги са седяли елегантно и стилно, през 2018г дизайнерите обаче решиха да ги комбинират с малко токче. Дали ви харесва или не – подгответе се да виждате по витрините-ботуши, сандали, чехли и обувки с така наречените Kitten heals.

Маратонките на татко

На последните модни ревюта Баленсиага въведоха маратонките с дебела закачлива подметка. През 90-те години масово се ходеше с подобни, затова ги наричат маратонките на татко. Днешните супер модели доста бързо ги припознаха като удобни и ги добавиха в стайлинга си.

Каубойски ботуши

Нововъведенията при каубойските ботуши бяха забелязани по време на последните седмици на модата в Лондон, Париж, Ню Йорк и Милано. Вместо с дънки и тишърт - блогъри, инфлуенсъри и модни икони бяха забелязани да ги комбинират с елегантни рокли и къси поли.

Диско

Обувки, сандали или ботуши – няма значение докато наподобават диско топка и са целите в брокат – предназначението им е да озаряват дансинга и настроението ви. Комбинирайте ги без страх!

Пастелни цветове

Няма по-нежни цветове от пастелните. И през 2018 ще можем да избираме по-голяма гама от тях. Очаквайте разновидностите на жълто, розово, синьо, ланвандулово и ментово да преправят път към гардеробите на всички ни.

Рибарска мрежа

Отново ботуши, обувки, сандали – мотива на рибарската мрежа се забелязва като сигурна тенденция. Въпросът е да се носи с премерн вкус и елегантност. Какво по-хубаво от това и през лятото да можем да сме с ботуши и да не ни е топло?

Чорапи

Технически погледнато не е тренд за обувки, но няма да ви се размине да го виждате навсякъде пролетно време. Дизайнерите успяват да го съчетаят с всякакви видове обувки и материи на чорапки! Трябва да се пробва на всяка цена.

Автор: Румяна Величкова
Снимки: PINTEREST и VOGUE

Обувките през 2018 година - 1
Обувките през 2018 година - 2
Обувките през 2018 година - 3
Обувките през 2018 година - 4
Обувките през 2018 година - 5
Обувките през 2018 година - 6
Обувките през 2018 година - 7