logo galleria burgas
Култовият влогър Емил Конрад идва в Мол Марково Тепе!

Култовият влогър Емил Конрад идва в Мол Марково Тепе!

Най-популярният български влогър, автор на забавни скечове в YouTube, някои от които гледани над 1 млн. пъти, пристига в Пловдив! Емил Конрад ще представи новата си книга на 5 ноември от 12 часа в Мол Марково Тепе. В продължение на 4 - 5 часа на партера на мола тийн идолът ще се снима с почитателите си и ще раздава автографи на "Книгата на Силвето".

Видеата на Емил са вдъхновени от реалния живот на младите хора в България и се радват на огромен успех сред тях. Те го харесват заради откровения тон, позитивното отношение, актуалните истории, запомнящите се персонажи и невероятния хумор. Колкото и на пръв поглед да са забавните сюжетите на Емил, той често вмъква сериозни теми и въпроси, провокира отговорност и ангажираност.

Още първата му книга "Нещата, на които не ни учат в училище" се превърна в издателски феномен за 2015 г. и оглави класациите за най-продавани заглавия през годината с продажби от над 50 000 екземпляра. Втората му книга #Сподели бе издадена в тираж от 25 000 броя.

А през октомври 2016 г. Конрад за пръв път представи свои скечове на живо пред близо 1400 почитатели в зала 1 на НДК. Представлението беше и премиера на третата му книга – "Изкуството да бъдеш мързелив".

Сега е ред на четвъртата му книга, с която пловдивските му почитатели ще имат шанса да се запознаят само един ден след като издателство „Егмонт” я пуска по книжарниците. Тя е написана от името на мнимата "екранна половинка" на Емил Конрад. Авторът предупреждава, че е възможно е да се появят "нежелани реакции като възмущение, гняв, неразбиране и отричане" и че на книгата трябва да се гледа с чувство на хумор. Е, хората, които са гледали героинята от клипчетата, сигурно вече са любопитни дали тя отново ще ги разсмее и дали има с какво да ги изненада.