logo galleria burgas
Три дни празнично настроение, забавления и подаръци за всички ученици в Пловдив

Три дни празнично настроение, забавления и подаръци за всички ученици в Пловдив

Денят с най-приятната суматоха и с най-неподправените емоции наближава. Нека да отпразнуваме края на ваканцията и началото на новата учебна година заедно! Мол Марково Тепе е подготвил тридневни забавления и много изненади за вас, ученици и родители.

На 15, 16 и 17 септември,  от 11:00 до 20:00 часа, ще можете да изпробвате късмета си за спечелването на една от 1200 атрактивни награди. На промоционалния деск на партер в Мол Марково Тепе ще получите скреч карта, срещу една касова бележка за покупка, в рамките на конкретния ден, на стойност над 50 лв., и ще разберете какво печелите веднага.

В деня, когато ще забие за първи път училищният звънец – 15 септември, от 13:00 до 17:00 часа, малчуганите ще могат да се възползват от безплатно рисуване на лице - една чудесна възможност да изпратите ефектно ваканцията с красота и вълшебство. Превърнете се за минути в нарисуван приказен герой! И за да е още по-весело и забавно, от 17:00 до 18:30 часа, в търговския център ще гостува д-р Джакел с неговото Училище за магьосници. Комедийни фокуси, шоу с балони, включване на децата в интерактивни игри, в които ще търсят изгубени предмети, намерени чужди вещи и ще разкриват сложни загадки. Училището вече не е това, което беше! 

На 16 септември, от 12:00 до 15:00 часа, ще надзърнем в света на Майнкрафт. Мол Марково Тепе ви кани на работилница за изграждане на конструкции на тема Лего Майнкрафт, в рамките на която ще имате на разположение разнообразни части и професионални снимки за вдъхновение, за да сътворите свой собствен Майнкрафт модел. На място ще присъстват Лего експерти за съвет и малко помощ, при нужда. Играта няма състезателен принцип, важно е участието! В същото време ще ви срещнем и с пловдивчанина Евгени Николов (Gothika 47) - един от най-добрите геймъри в любимата игра. Ще имате възможност заедно да „разцъкате“ на голям екран, да се снимате и получите автограф, а Евгени да ви покаже някои трикове и ще отговори на въпросите ви.

На 17 септември ще се научите на един куп умения как да направите учебните си принадлежности по-красиви, шарени и вълнуващи. Професионалните ни аниматори ще ви покажат различни арт техники за това как учебният процес да стане забавен! От 12:00 до 14:00 часа ще можете да се включите в работилничка за техниката "квилинг" и ще видите как, с помощта на разноцветни лентички хартия, можете да направите картички, опаковки на подаръци и много други красиви пособия. От 15:30 до 17:30 часа, работилничка „Нарисувай своята мечта“ ще провокира малчуганите да нарисуват чудни картини, като истински художници, върху платно с четка, боички и палитра. Всички материали за работилничките са осигурени от търговския център, а с дечицата ще работи професионален художник-аниматор, който ще им помага и ще ги насочва.

Подарете си празнично настроение, забавления и усмивки в Мол Марково Тепе!