logo galleria burgas
Спечелете с новата игра на Мол Марково Тепе Обратно на училище!

Спечелете с новата игра на Мол Марково Тепе Обратно на училище!

Лятото е към своя край и остават броени дни до началото на учебната година! Децата ни отново ще тръгнат на училище, играта постепенно ще направи място на ученето, но игрите и изненадите в Мол Марково Тепе продължават!

Само при нас можете да напазарувате всичко необходимо за вашия ученик и да спечелите страхотна награда!

От 1 до 17 септември пазарувайте в Мол Марково Тепе на стойност над 100 лв., регистрирайте касовите си бележки на www.markovotepemall.bg и може да спечелите един от 5 ваучера на стойност 200 лева за пазаруване в Мол Марково Тепе или уикенд за двама в хотел „Арте СПА & Парк“ – Велинград.

За участие, следвайте стъпките:

  1. От 1 до 17 септември направете покупки от обекти, на територията на Мол Марково Тепе, на стойност не по-малка от 100 лв., събрана от максимум 2 касови бележки.
  2. Попълнете формата на  бланката, публикувана по-долу, със своите данни, номера и сумата на касовата/ите бележка/и. Пазете касовите бонове, за да докажете покупката си, в случай, че бъдете сред изтеглените.
  3. На 18 септември /понеделник/ ще се състои тегленето на печелившите. Имената на шестимата късметлии ще бъдат публикувани на сайта на Мол Марково Тепе!

 

И това не е всичко! Заповядайте при нас на 15, 16 и 17 септември, за да се включите в още много игри и забавления, които сме подготвили специално за вас, и да си тръгнете с куп подаръци!   

Регистрация на касова бележка